Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Vajon tetszem neki? (többi lent)

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon tetszem neki? (többi lent)

Figyelt kérdés

Van egy fiú osztálytársam,aki mostanában tetszett meg,és nem tudom eldönteni,hogy tetszem-e neki...

Igazság szerint kb.3 hete vettem észre,hogy sokszor néz,és olyan is volt,hogy vagy 7-10 mp-ig nézett és éreztem oldalról a tekintetét,odanéztem és persze egyből elnézett(tipikus :D ). Már máskor is volt mostanában,hogy elég erősen nézett,de nem néztem oda,ha meg igen,akkor elnézett..egyszóval sokszor néz,és mivel a közelünkben ül,sokszor van az is,hogy csak úgy hátrafordul és rám néz minden ok nélkül..

Viszont olyan is van,hogy egyáltalán nem néz,és kb.le se szar.Most akkor mi is ez?Ha belegondolok,akkor valahol azért kezdett el tetszeni,mert észrevettem,hogy sokszor figyel,aztán a többi meg ment magától,tudjátok.

Szeretném valahogy a tudtára adni,hogy van nálam esélye,de nagyon a fejébe mosolyogni nem akarok,mert ha meg nem tetszem neki,akkor nem akarom,hogy leesen neki a dolog.

Vajon tetszem neki,vagy csak véletlen,hogy pont felém néz? :(

2015. okt. 17. 20:49
 1/6 anonim válasza:
Biztos nem véletlen, érdekesnek tart és szépnek ezért néz. Nyugodtan mosolyogj rá, kapd el a tekintetét. Ha látja hogy nyitsz felé nem fog félni hogy közeledjen.:)
2015. okt. 17. 22:53
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi,ez most jól esett :) Csak az a baj,hogy mostanában a fiúk már nem nyitnak,és ez tök rossz :(
2015. okt. 18. 11:54
 3/6 anonim ***** válasza:
Kata, te vagy az? :o :D
2015. okt. 19. 21:46
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem igazán :D De örülök neki,hogy akkor ezek szerint másnak is vannak ilyen gondjai? :DD
2015. okt. 19. 22:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Hallod... Mindha magamat hallanam :D ugyan ez az osztalytarsam elottem ul , mindig hatrafordul es nyomja a hulye poenjait es o is nez. En is tanacstalan vagyok... Nem tudom eldonteni( mar eljutottam oda, hogy en kezdemenyezek majd . Mi tortenhrt? Ha nem nyitunk akkor meg nem tudod mi lett volna ha.
2015. nov. 29. 20:17
 6/6 A kérdező kommentje:
Jó lenne,ha nekem is lenne ennyi bátorságom :D Mindenképpen próbáld meg!!Sok sikert ;)
2015. nov. 29. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!