Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez sok ajándék túlzás?
Figyelt kérdés
1hónapja vagyunk együtt és egy kis ajándékkal akarom meglepni és
Egy bonbont és egy 15cm plüss mackót akkarok neki adni ...ez tulzás??
2015. okt. 20. 20:46
1/6 BarleyHopkins válasza:
mackó helyett egy szál vörös rózsa, mert ha mégse lesztek tovább egy 1-2 hónapnál nem marad a nyakán a mackó
2/6 A kérdező kommentje:
Rózsát kapot az első randin..ezért ez az ötletem..
2015. okt. 20. 21:47
3/6 anonim válasza:
Szerintem bőven elég. Nem kell ezt az ajándékozást túlzásba vinni, mert a végén oda jutsz mint én, hogy azután szakít, miután 20.000-ért veszel neki ajándékot...
4/6 A kérdező kommentje:
Akkor a Bonbon meg a maci az már együtt sok?
2015. okt. 21. 00:13
5/6 BarleyHopkins válasza:
Az én barátnőm mindig örül a virágnak, az nem ilyen egyszeri dolog
De ha csak egy bonbont veszel az is bőven jó
6/6 anonim válasza:
Tudod mit, szerintem vigyél mindent(Bonbon,maci,virág) abból baj nem lehet, szerintem ez nem is ökör árban van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!