Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek is volt mar ilyen?
Figyelt kérdés
2 honapja vagyunk egyutt a baratommal, teljesen jol mukodik minden, szeretjuk egymast, de mostanaban egyre tobbszor van az, hogy fiuk flortolnek velem, es jobban megneznek mint mikor szingli voltam. Illetve en is kezdemenyeztem mar ilyet, es szeretem ha megneznek az utcam mas sracok is. Ez normalis? 18/l2015. okt. 19. 19:49
1/1 anonim válasza:
Az, hogy jobban megnéznek, mint mikor szingli voltál, az normális, mert biztos látszik rajtad a kiegyensúlyozottság és az önbizalom vagy ilyesmi.
De az, hogy te is flörtölsz, az nem normális. Ha folytatod, akkor a barátod biztos talál nálad jobbat is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!