Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » EZ MIÉRT VAN? Mi van velem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

EZ MIÉRT VAN? Mi van velem?

Figyelt kérdés

Van egy fiú aki a haverom semennyire sem tetszik (sőt szerintem kimondottan ronda) és mégis azt érzem ,hogy nagyon jó vele beszélgetni. Várom ,hogy írjon és mikor találkozunk úgy készülök mint egy randira (bár még nem volt pasim de jobban várom mint ha egy másik baráttal találkoznék ). Volt már olyan ,hogy egy hét után késztetést éreztem ,hogy ráírjak de zavarba jöttem ,hogy írjak neki és mikor nem írt vissza az nagyon idegesített.

DE NEM TETSZIK. még a személyisége is csak úgy ,hogy hülyülni jó vele stb. de semmi más.

De akkor miért érzem úgy ,hogy ez mégis valami más?

15l

2015. okt. 19. 18:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Istenem... Ne a külső érdekeljen, a belsője fogott meg nem a kinézete..
2015. okt. 19. 18:37
 2/5 anonim ***** válasza:
69%
Eliza, te vagy az?!
2015. okt. 19. 18:45
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet valami más, de szerintem nem szerelem. Most lehet rám bármit mondani, de azt gondolom, hogy számít a külső egy szerelemben, vagy párkapcsolatban. Ha úgy érzed, akkor próbáld meg vele, ez az én véleményem volt. Sok sikert! :)
2015. okt. 19. 18:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogyha belegondolsz, mert ha azt mondod, nem szerelem, akkor lehet, hogy például testvérszinten számít neked. Gondold végig szerintem nyugodtan, és ha arra jutsz, hogy máshova nem tudod őt magadban helyezni, akkor ő tesód, mégha nem is vérszerinti:)
2015. okt. 19. 19:00
 5/5 A kérdező kommentje:

1. Egy szóval se mondtam ,hogy csak a külső számít csak megemlítettem,hogy nekem külsőleg nem tetszik,és a belső tulajdonságai sem annyira fogtak meg.Csak valami mégis érdekel benne.

2. Nem... más vagyok:)

többiek köszi a válaszokat!

De egy bizonyos szinten szerintem is számít a külső mert ha annyira nem tatszik a valaki akkor az nem működne szerintem.

:)

2015. okt. 19. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!