Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis miért csinálhatta ezt?
Sziasztok!Szakítottunk a barátommal miattam kb. 3hete. Ő becsajozott egyből ami nekem nem is lenne baj csak hogy az exem egy csomo titkom elmondta mindenkinek, szétküldözgette a facebookon a csak neki szánt fényképeket és mind ezek után elhordott minden sz.a.rnak egy egész iskola előtt. Néha viszont ír és a felől érdeklődök bejön e még nekem. Vagy van mikor csak egy szivet ír és várja a reakcióm. Viszont én még ezek után is szeretem, mindent megbocsájtok neki és nem birok rá haragudni...sőt még féltékeny is vagyok az új "barátnőjére". Ő viszont szemmel láthatólag utál, bár vannak gyenge pillanatai amikor mélyen a szemembe néz és csillogó szemekkel elmerül a tekintetemben. Már bocsánatot is kért amit természetesen elfogadtam és barátok lettünk:/. Már nem megy a nonsstop oltogatás köztünk a suliba ami megkönnyíti a dolgomat a továbblépésben na de az a baj, hogy osztálytársam:( szerintetek ő mit érezhet(kérdőjel) Majd csak akkor jön rá, hogy mit vesztett miután lát valakivel boldogan és rájön talán nem kellett volna azt csinálnia amit csinált vagy ő mindig is ekkora farok lesz(kérdőjel)
15/.l ui.: nem engedte, hogy kérdőjelet írjak a magyarázatba.
szerintem ez a szétküldözget mindenkinek fotokat ez nagyon gyerekes, megbocsátani meg lehet, bár elég nehéz de én nem mennék vissza hozzá, talán nincs is tisztában az érzéseivel, ha más lánnyal van és közben téged kérdezget h érzel e még vmit
ha igen, akkor elég nagy bunkó és csak imponál neki h 2 csajnak is tetszik
bárhogy is van választhatsz h visszamész e egy bunkó/ bizonytalan pasihoz vagy inkább egyedül leszel boldog egy ideig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!