Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ti hogyan kezdeményeznétek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan kezdeményeznétek ilyen esetben?

Figyelt kérdés

13 éves vagyok és van egy lány az osztályban akivel kb 3-4szer jártunk már... Ezt úgy képzeljétek hogy kb 1 hét járás, kb 2x találkoztunk sulin kívűl, facen a szokásos Szeretlek!Én mégjobban!...blabla. (direkt írtam járást a párkapcsolat helyett)

Na de egy 8-9 éves gyerektől mit vártok? :D

Azóta nekem még mindig tetszik, nem tudok mást elképzelni de úgy igazán már vagy 3 éve nem beszéltünk de mostanában szemezgetünk, meg egy kicsit többet beszélünk.

Gondoltam, hogy elhívom valahova de inkább nem. Gondoltam, hogy ráírok de mint mondtam, évek óta nem beszéltünk és nem tudom mit írjak. (köszönök, eddig oké de utána?)

Vagy ha már eddig nem volt komolyabb hagyjam inkább?

2015. okt. 17. 17:53
 1/1 anonim ***** válasza:
Attól még ráírhatsz!
2015. okt. 17. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!