Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jelek vannak arra hogy tetszem egy srácnak? (légyszi sokan írjatok)
Figyelt kérdés
apró gesztusokat is,amiket általában nem olyan lánynak közvetítetek akire csak barátként néztek.
köszönöM!! :) menni fog a zöldkéz válaszokért
2015. okt. 17. 17:25
1/9 anonim válasza:
Előveszem azt a bizonyos nézést, amit ha egy 3. személy észrevesz, akkor még neki is leesik, hogy le akarom vetkőztetni a lányt a szemeimmel.
2/9 A kérdező kommentje:
XDez kesz
2015. okt. 17. 17:38
3/9 anonim válasza:
Szerintem jól leírják 😊😊
5/9 A kérdező kommentje:
Koszi 2. Elolvasom :)
Meg erdekelne mas tapasztalata is
2015. okt. 17. 17:53
6/9 anonim válasza:
Sok jele lehet...
Nez teged
Keresi a tarsasagod
Beszélgetni szeretne veled
Rad ir facen
Erdeklidik
Ha veled beszélget zavarba jon, dadog esetleg fel a szemedbe nézni , a cipijet bamulja vagy a hajat igazgatja
Megolel,puszit ad ilyesmik ...remelem segitettem
7/9 A kérdező kommentje:
Koszonom utolso,segitettel :))
2015. okt. 17. 19:26
9/9 anonim válasza:
én nézek. és nem fordolok ki belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!