Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek jó vólt neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó vólt neki?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

a barátnőmmel sokszor feküdtünk le egymással..de mindig csiklón át tudtam elérni azt hogy elélvezzen..a tegnap feljött hozzám és akartuk mind 2 en..smároltunk nyaltam az egéssz testét de nem izgattam fel csiklón keresztül..nagyon nedves vólt..igy elkezdtük és vagy 10x elélvezett a kb 1 óra hósszas sex közben karmolt..harapott és erössen nyögött és mind azt modnta hangosan áhh bírd sokat és áhh de jó érzés bsszameg.:Dd igy még soha nem vólt ez hüvelyi orgazmus vólt? bocsánat hogy kérdem de nekem vele vólt az első és eddig nem vóltam senkivel..és ő sem volt senkivel én vettem el a szüzességét is..amikor már jött hogy élvezzek el ő ismét élvezett..de én már elélveztem..kérdeztem tőle hogy kicsim elélveztél? mondja nem csak szinte..ezután nagyon ramaty állaotba vólt..mondjuk gondoltam már arra is hogy kimerűlt hisz mind ketten tiszta vízek vóltunk..de kedvtelen vólt..persze mind azt hangsúlyozta hogy annyira jó vólt hogy ennél jobb nemis lehetne semmi..de mégis tartok attól hogy neki nemvólt jó hiába hogy elélvezett min 10x lehet túlzok de egyik elélvezés után jött a másik a hátam tiszta vér vólt még mostis sebes..mikor csak csiklón izgattam fel akkor max jó szorosan átölelt és nyögött halkan..tényleg még ilyen nemvólt..szerintetek jó vólt neki?

2015. okt. 17. 01:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

XDdd ez kesz

Igen valoszonuleg jo volt neki,abbol amit irtal.

Ha nem izgattad a csiklojat akkor gondolom huvelyi volt de kerdezd meg tole nem gaz :D

2015. okt. 17. 02:14
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Sokkot kapott! Még sosem volt ilyen jó! Sokkot kapott!
2015. okt. 17. 07:09
 3/5 anonim ***** válasza:

2-es! :DDDD

Csoki: -Jó vót'?

K.u.r.v.a: -......

Csoki: - De jó vólt'?

K.u.r.v.a: -Mondtam már, hogy jó!!!

Csoki: -Tudod mit sose volt ilyen jó! Azér' vagy ilyen, sokkot kaptál!

:DDDDDD

2015. okt. 17. 09:48
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Kedves tapasztalatlan. Az vagy, még ha nem is vagy szűz. Egy lány ha a hüvelyén keresztül valóban elélvez, azt te is észreveszed és nem abból, hogy karmol vagy nyög vagy ilyesmi. Ezeket meg lehet játszani. De az igazi orgazmus esetén a hüvely spontán többször összehúzódik, szabályosan lüktet, összetéveszthetetlen.
2015. okt. 17. 11:58
 5/5 anonim ***** válasza:

Wtf egy csaj el tud 10x élvezni egymás után? Bitch please.

Am mit nem lehet élvezni ezen? Persze hogy élvezte.

17F

U. i.: a volt rövid ó

2015. okt. 18. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!