Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek direkt volt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek direkt volt?

Figyelt kérdés
Tavaly kezdtem a gimit egy másik iskolában, de ott nem tetszett így átiratkoztam egy másikba, 1 hónap után.Egyik új osztálytársam körbevitt az új suliban és bementünk egy terembe ott bemutatott pár embernek és akkor volt, hogy megláttam azt a fiút ő is észrevett hosszasan néztük egymást aztán elmentünk mert becsengettek.Azóta egyfolytában szemeztünk,volt olyan hogy a folyosó végén van egy félre eső hely ahol egyszer a tablókat nézegettük és pont ahogy kinéztem észrevett és rá nem sokra direkt elment ott és rám nézett majd elment gondolom a wc-ig és visszafele is.Azt elfelejtettem írni,hogy még az elején egyik haverjával,mikor mentek el a termünk előtt és a haverja megbökte és azt mondta "menj oda" aztán elmentek és ahogy jöttek vissza pont mentem be a terembe és csuktam volna be az ajtót visszanézett rám.Most ahogy megkezdődött az év alig láttam.Egyik nap nagy gyűlés volt a tanároknak így hamarabb elengedtek és mivel egy busszal járunk láttam a megállóban.Jött a busz én felültem,mögöttem ült egy srác akivel nem tudtam hogy jóban vannak így leült mögé,mert amúgy tele volt a busz.Mögöttem ült a haverja ő meg mellette.Szerintem ő tudta hogy mellettem levő lány hamarabb száll le,az első megállónál mert ha látásból is de ismerte,mert egy suliba járunk ,de hogy történt hogy nem egyszer látom hogy mellém csapódott úgy,hogy akivel ült az nem szállt le de olyan volt mintha direkt gyúródott volna oda más nehogy leüljön , majd másokkal beszélt amíg le nem szállt, de akkor direkt csinálta volna hogy mellém üljön? Amúgy meg ő vett fel először facen mégsem írt..
2015. okt. 7. 16:56
 1/1 anonim válasza:
Szerintem direkt csinálta! Azok alapján amit leírtál szinte biztos hogy bejössz neki. Próbáld meg megszólítani, vagy ráírni valamilyen indokkal. Véletlen menj neki vagy lökd fel vagy hasonlók:DD Hajrá:)
2015. okt. 10. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!