Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ezek után?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ezek után?

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok, az ex-barátommal először 2 éve jöttünk össze, de még nagyon fiatalok voltunk, nem is volt szerelem csak jóba voltunk...kézfogás, puszi meg ilyenek, aztán nagy nehezen szakítottam vele, mert túl monoton volt az egész kapcsolat, amint mondtam, nem szerelem volt, hanem inkább csak barátság.

Aztán pár hónapra rá jobban "összemelegedtünk" de nem jöttünk újra össze. Aztán végül tavaly nyáron mégis össze jöttünk, mert hiányzott. Pár hónap után nagyon összevesztünk és szakított velem. Nagyon maga alatt volt, viszont hamar lett új barátnője, akivel sokkal komolyabb kapcsolata lett mint velem. A barátnője pár napja szakított vele és most megint egyre többet beszél velem...Én még mindig szeretem, azonban nem tudom, hogy ő hogy érez. Gyakran akar találkozni és nagyon kedves is velem, de félek, hogy ez csak azért van, mert hiányolja a barátnőjét aki nemrég szakított vele.

Elmondjam neki, hogy szeretem vagy felejtsem el örökre?:(

2015. okt. 12. 20:52
 1/3 anonim ***** válasza:
nem hogy te is túlléptél volna rajta amilyen hamar csak lehet, butaságot csinálsz szerintem
2015. okt. 12. 20:56
 2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod
2015. okt. 12. 21:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Felejtsd el !
2015. okt. 12. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!