Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Csak engem ver a sors?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak engem ver a sors?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az egész ott kezdődött, hogy év elején 3 hónapig voltam egy csajjal... Minden szép volt, de egyszer jött egy kedves osztálytárs aki rámászott, és nekem mindenfélét összehazudozott, és sajnos nem a csajnak hittem. A vége azlett, hogy belküldtem a lány a p*-ba, mert hiába kértem, hogy ne beszéljen azzal a sráccal, mert engem az zavar, és nagyon nem tetszik, ő annál inkább is beszélgetett vele. Szóval vége lett. Májusban. De még midnig nem felejtettem el, és minden egyes percet feltudok idézni.

Beszélek a lánnyal, kibékültünk, de ő nem tud már esélyt adni, mondván, hogy nem érdemlem meg a harmadikat, holott még második sem volt... Vagy ő adott, csak én nem tudtam róla... A napokban megmondta, hogy sajnálja, de ő túllépett rajtam.

A legjobb barátomnak végre összejött minden, és végre megkapta azt a lányt akit nagyon szeret. Most oda-vissza van, én örülök neki, hogy végre sikerült. Szegény srác annyit szenvedett... Csak olyan "rossz" látni azokat a képeket ahol együtt vannak... Nem ismerem azt a lányt, de annyira elszomorulok miatta... Örülök nekik, és úgy is mutatkozok előttük, de ott legbelül szomorú vagyok. Persze nem miattuk, hanem az én sorsom miatt.

Ezenkívül van egy lány aki szeret, de én ezt nem tudom viszonyozni, és meg is mondtam neki, de ezzel őt összetörtem. Tudtam, hogy ezlesz, de őt is sajnálom...

Hogy lépjek túl, azon az év eljén történ kapcsolaton? :( Ebben a kategóriában annyi 100% választ adtam már... De magamban nem tudom megfogalmazni a választ... Mit tegyek? Lelkileg június óta egyenlő vagyok a nullával, bár szerencsére kívülről nem látszik. Valami tipp?

U.I.

Én bármit megtennék, hogy még egy esélyt kapjak. Elhívtam talira is, de itt is pofáraestem... Először azvolt, hogy árgondolja, majd azt mondta, soha nem fog megtörténni... De nem akarom feladni, holott ez lenne a helyes út. És talán most meg is válaszoltam a kérdésem. De egyszerűen nemmegy. Annyira szeretném, és annyi mindent megtennék. De ennyi idő alatt aligha haladtam valamit, és tudom, hogy 1001x átgondoltam és rágtam magam, hogy miért rondottam el... És meg is változtam, állítólag jó irányba egy ismerősöm szerint... Tudom, hogy már lehetetlen őt visszaszerezni :(

2015. okt. 9. 20:41
 1/6 A kérdező kommentje:
Bocsi, hogy hosszú lett. Illetve ez lemaradt: F/16
2015. okt. 9. 20:42
 2/6 anonim ***** válasza:
esetleg ha más is le tudná kötni a figyelmed mint a hormonális igény a szaporodásra, akkor könnyebben menne a felejtés. Foglalkozz valamivel aminek értelme is van, a barátnő pedig majd jön, ha az élet úgy hozza.
2015. okt. 9. 20:45
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ez veszett fejsze nyele.

Keress valaki mást, elvégre sok csaj van a földön^^

Tudatosítsd magadban hogy lefosod, és kész.

Plusz keress mást akire gondolhatsz.

(ott a csaj aki szerelmes beléd)

Ha nekem ilyen lehetőségem lenne...

Szóval, ne legyèl válogatós, próbáld meg vele, hátha.

Vagy vedd meg a cs:go-t, és legyél nolifer kocka :D

Ne, inkább ne. :D

Remélem segíthettem, több nem jut eszembe.

És hajrá, akárhogy is döntesz!

17/F

2015. okt. 9. 20:49
 4/6 A kérdező kommentje:

"Kocka"

Játékról is miatta szoktam le... És az a baj, hogy ha le is ülök játszani, már lassan 9 hónapja nem élvezetes... Semmi... Amíg velem volt, addig nem is akartam játszani... De miután vége lett igen, csakhogy eltűnt az "élvezet". Nekem is eszembe jutott egyébként, de hát ha nem köt le, akkor ez kilőve :D TV-t meg nem nézek :D

2015. okt. 9. 20:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Azért tunt el az elvezet mert rajottel hogy jobb elni mint jatszani.
2015. okt. 9. 21:47
 6/6 anonim ***** válasza:
ha többet jársz el otthonról, akkor jobb lesz. ugyan is: találkozol az utcán olyan emberekkel, akikre ha ránézel azt érzed majd, hogy tudja pótolni a szerelmedet. még ha nem is ismered, de látod benne a lehetőséget. 2. ilyen előnye: hogy lehetőséged lesz megismerkedni új emberekkel, beleértve csajokkal is, akiknek ha tetszel akkor 1-2 randi és egy kapcsolat feledtetni tudja majd veled. nekem is ez volt, hogy elhagytak, megcsaltak és még most is bánom évekkel később, de nem lehet vissza csinálni és több év távlatából sem sikerült meghódítani az illetőt, pedig voltak elég határozott próbálkozások. szóval csak egy út van: új csaj után nézel.. persze ha az is elhagy, vagy elhagyod megint rossz lesz, de később már nem annyira. főleg ,ha lefoglalod magad valamivel (hobbi, bulizás pl.)
2015. okt. 10. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!