Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érzékeny makk, csak engem ver a sors?
Másoknál, hogy volt ez? Mindig rendesen hátrahúzva tisztítottam és itt vagyok felnőtt emberként és fáj, ha hozzáérek szárazon.
Nektek sose volt érzékeny?
Az érzékeny makk genetikai dolog. Vannak rá különböző módszerek, hogy mivel lehet kevésbé érzékennyé tenni. Én a fityma hátrahúzva tartását javasolnám.
Az elején kellemetlen lesz az érzés, ahogy hozzáér a gatyához és szokatlan lesz a látványa is, de 1-2 hét után hozzászoksz mindkettőhöz, és nem lesz ennyire érzékeny. Higiéniailag is jobb.
#5, te meg ne beszélj hülyeséget
pontosan ez az a módszer, amit ilyen esetekben javasolni szoktak, másképp ilyen túlérzékenység esetén nem kellemes, hanem zavaró lesz a szex
A nadrágos dolog még elég kellemetlen, nincs valami hígítási sor, amit alkalmazni tudnék? Most erős vízsugárral "képzem" magam...
Bármilyen ötletet szívesen meghallgatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!