Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/24 anonim válasza:
Abban hiszek, hogy lesz az életemben egy normális lány akit majd szerethetek, és talán majd ő is viszonozza.
3/24 anonim válasza:
Nem .. én hiszek abban hogy vannak emberek akikkel passzolhatunk illetve van aki a lelki társam .. de kimondottan a Nagy Ő-ben nem .. valamikor 10 éve hittem talán , mert valamiben hinni kell ...
4/24 anonim válasza:
ahha mikor a mondat elejére rakom
6/24 anonim válasza:
Hinni a templomban kell. Egyébként is aki hisz valamiben az gyenge ember. Mondta ezt egy olyan nagy ember mint Rákosi elvtárs.
7/24 Jázi :) válasza:
Nem mert nem is létezik :)
Csak olyan embert kell találni akiben sok mindent szeretsz, amit meg nem az el tudod fogadni érte és tudod így szeretni. De a Nagy Ő csak a mesében létezik :)
8/24 anonim válasza:
A billentyűzeten! Már csak álom és ahhoz már idősebb vagyok !
10/24 anonim válasza:
Nem! Én abban hiszek, hogy nekem és egy másik embernek is nagyn hasonló gondolkodásúnak, és cselekvőnek kell lennie, ami által az energiák lévén összetalálkozunk és egymást tesszük a másik nagy Ő-jévé. Önmagában a Nagy Ő létezése kizárt szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!