Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hisztek a Nagy Ő-ben? Hogy majd egyszer eljön valaki akit pont neked szánt az ég?
Figyelt kérdés
2013. febr. 16. 14:21
3/23 anonim válasza:
Én hittem benne... aztán el is jött... csak túl későn :( úgy érzem, hogy sosem fogok szabadulni az érzéstől, amit ébresztett bennem, mégsem leszünk együtt sohasem, mert már túl sok kötöttséget vállaltunk az addig eltelt időben, amíg egymásra találhattunk volna. Természetesen ezek a kötöttségek nem egymáshoz kötnek minket...
5/23 anonim válasza:
Nem, abban hiszek, hogy vannak olyan nők, aki különösen illenek hozzám (érdemes leírni egyébként az ideális nő tulajdonságait), de amikor megtalálom ezeket a nőket, egy kapcsolatban akkor is fejlődni kell. Nincs olyan, hogy tökéletes, csak egyre tökéletesebb.
7/23 anonim válasza:
Még szép, én meg is találtam, már csak be kell cserkészni :)
8/23 anonim válasza:
7-es fogjunk kezet! A neheze csak most vár ránk.
9/23 anonim válasza:
Én hiszek abban, hogy létezik olyan személy, akivel egy életen át boldog, harmonikus párkapcsolatban élhetünk. Nem tudom, hogy belőle csak egy van és kifejezetten egymásnak lettünk teremtve, vagy pedig a számok törvénye alapján több is lehet és csak attól függ, hogy melyikőjükkel találkozunk hamarább. Valószínűleg mindennek oka van, és mindent megkapunk idővel, amikor készenállunk rá, de biztosra nem mondanám.
10/23 anonim válasza:
Ugyanakkora baromság, mint a Valentin-nap, meg a "hűséges maradok örökké" mondatok. Főleg egy nő szájából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!