Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt valaki akinek leirhatnam a problemamat lehetoleg lany?
Figyelt kérdés
2015. okt. 7. 22:27
1/14 anonim válasza:
En nem lany vagyok, de ha szeretned leirhatod. :)
4/14 anonim válasza:
Ha még valakinek szeretnél írni ide jöhet :) Nem vagyok zseni de próbálkozom :D 17l
6/14 A kérdező kommentje:
Az a helyzet hogy egy lakóközösségben lakok pár emberrel meg a legjobb barátommal.A barátom pár hete bemutatta a barátnőjét nagyon jól kijövök vele már azóta, mindent elmondunk egymásnak nagyon jó barátok lettünk.Egyik nap viszont ketten maradtunk kicsit berugtunk és megcsókolt utána jött a többi dolog,sexre nem került sor csak orálisra mindkettönk részéröl.Sexet is akartunk de tudtuk hogy a barátja mingyárt jön haza,azóta persze mégjobban beleszerettem.Az eset után beszéltünk mondta ö is hogy sajnálja hogy nem került sexre sor.Minden nap beszélek vele és mondja hogy menyire szereti a barátját meg stb. de amikor arrol beszélünk hogy kár hogy nem volt sex azon a napon én meg mondom hogy majd bepotoljuk valamikor és nem ellenzi a dolgot az sosem mondja hogy nem.Meg ha elmegyünk valahova ketten azt is kézenfogva csináljuk meg ha kettesben beszélünk szintén, de mindig mást mond valamikor elboritja a rozsaszin köd valamikor nem és akkor ugymond nagyon nyit felém vagy nem is tudom.Tudom hogy a legjobb barátom az ember de az érzelmeimnek nem tudok parancsolni és rossz nézni hogy minden nap együtt vannak, nem tudom mit csináljak.
2015. okt. 7. 23:03
7/14 A kérdező kommentje:
Ink leirtam ide.
2015. okt. 7. 23:12
8/14 anonim válasza:
Ez egy nagyon sz*r helyzet! Az érthető, hogy nem tudsz parancsolni az érzelmeidnek, de azt azért neked is be kell látnod, hogy undorító dolgot művelsz! Itt nincs más lehetőség, döntened kell. Vagy a haverodat választod, vagy a csajt. Bár lehetséges, hogy már így is veszett fejsze nyele, mert a barátod valószínűleg meg fogja tudni (még akkor is, ha nem te mondod el neki, mert egy idő után kiderül az ilyesmi), és nem valószínű, hogy egy ilyen után megbocsájtana neked, bár ki tudja. Ha a csajt választanád, szintén necces, mert nem 100%, hogy ő is téged választana. Szerintem ő most dilemmában van, nem tud közted és a haverod között dönteni. Valószínűleg irántad is érez valamit, különben nem lenne az, hogy néha közeledik (olyankor nem tud gondolom ellenállni az érzéseinek), néha viszont visszakozik, mivel a haverodhoz is húz még a szíve. Szóval ez minden szempontból nagyon rossz így, és iszonyat bizonytalan is. Mindenesetre mérlegelj, hogy ki/mi a legfontosabb számodra, és az alapján cselekedj. A csajjal komolyan át kellene beszélned a dolgot, aztán közösen megbeszélhetnétek a haveroddal is, úgy lenne fair szerintem.
9/14 anonim válasza:
/Itt is hangsúlyoznám, hogy a csaj megcsalta a párját a legjobb barátjával, mint ahogy levélben is leírtam, ne kezdj kapcsolatot vele/
10/14 anonim válasza:
Eleg gaz a helyzeted. De nincs mas választásod dontened kell vagy a legjobb baeatodat választod vagy egy lányt aki nem biztos h érez irántad valamit is én a helyedben a baratomat valasztanam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!