Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Meg lehet gyóyítani a problémá...

Meg lehet gyóyítani a problémámat valamilyen természetgyógyászattal?

Figyelt kérdés
Fáj a csiklóm,szerintem be van gyulladva,de nem nerem elmondani anyumnak,egyedül akarom meggyógyítani. Hiszek s van is affinitásom a természetgyógyászathoz,szoktam meditálni s relaxálni is. Valaki aki ért ehhez,nem tdná megmondani,hogyan gyógyíthatnám meg? Milyen öngyógyító módszerrel?fontos lenne!( nem tudom,de remélem,jó témában tettem fel a kérdést)

2015. szept. 2. 06:13
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Márpedig ilyesmivel orvoshoz kell menni. Minél előbb.
2015. szept. 2. 07:52
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Attól,hogy meditálsz és relaxálsz,még nem vagy avatott gyógyító, szóval ne kísérletezz vele. Lehet egy gyulladásnál komolyabb baj is, nem kell elbagatellizálni a dolgot. Összeszedhettél valami fertőzést is, akárhonnan. Tessék csak szépen megmondani anyukádnak és beszéljétek meg,mi legyen. Ha nem múlik,mindenképp nőgyógyászhoz kellene fordulni,mielőtt nagyobb baj lesz.
2015. szept. 2. 08:08
 3/7 Enigma-108 ***** válasza:
100%

Mindenképpen kezelni kell valahogyan és méghozzá szakszerűen. A gyulladás mindig valami komolyabb gondot jelez. Férfiaknál is ugyanígy van.

Mivel nem vagyunk orvosok inkább jobb ha nem tanácsolunk ezt vagy azt, mert az félrevezető lehet és szülhet olyan időhúzást is aminek te bánod majd a következményeit.

Sajnos jelenleg még partner sem kell hozzá hogy össze szedj valami nemi betegséget, éppen elég ha egy tömegközlekedési eszközön a kapaszkodót megfogod aztán elmész WC-re és magadhoz érsz MOSATLAN kézzel.

Ez bárkivel megeshet, ha kicsit óvatlan.

Addig kezdj el vele érdemben foglalkozni ( elmondani, megbeszélni, orvoshoz fordulni) amíg CSAK ennyi a baj, mert könnyen lehet, hogy beljebb húzódik és abban végképp nem lesz semmi köszönet.

2015. szept. 2. 08:51
 4/7 Duenna ***** válasza:
100%
Mondd el anyukádnak, hogy mi a probléma, és minél előbb el kell menni vele a nőgyógyászhoz, aki a megfelelő gyógyszert felírja neked, és nagyon hamar meg is fogsz gyógyulni!
2015. szept. 2. 11:24
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia ! Írhatnám, hogy természetgyógyász vagyok és szívesen gyógyítalak szájrátétellel, de ez már lejárt poén :-)

Ritka tünet, majd írd meg mitől múlt el.

2015. szept. 3. 10:57
 6/7 A kérdező kommentje:
nem olyan ritka tünet, antibiotikumos kezelés miatt gombás lettem, voltam nőgyógyásznál, felírt két tablettát s valami krémet, s ennyi :)
2015. okt. 8. 23:13
 7/7 A kérdező kommentje:
egyébként köszi a válaszokat, elmondtam végül s tényleg nem lett semmi baj :)
2015. okt. 8. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!