Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejthetném el?
Tehát, kicsit hosszú lesz, de..:D
Körülbelül tavasszal megismertem egy srácot, aki már az első perctől kezdve r.hadtul tetszett.:D aztán úgymond 'elfeletkeztunk egymásról':D
Pár hónapra rá elkezdtem vele újra beszélgetni, és mondjuk ki: beleestem:D
Megkérdeztem tőle, hogy járna- e velem, és erre letiltott. . oké, szomorú voltam, de elfogadtam.
Másnap bocsánatot kért, és újra dumáltunk, és azt mondta, hogy amúgy járna velem, és aranyosnak tart.. Na, én erre elkezdtem rohadt idegesítőnek lenni (pontosan nem tudom miért..:D) és elkezdtem tőle kérdezgetni, hogy miért beszél állandóan azokkal a csajokkal akiket látszólag utál, meg ilyenek. és megint letiltott..
Próbáltam tőle bocsánatot kérni, de már le.zart.
Elmondtam (kb. 1-2 hétre rá) a legjobb barátnőmnek, hogy van ez a srác, és tegnap 'összevesztem' vele, erre Ő meg rányomult.. de a srác lerázta, és azt mondta neki, hogy hagyja békén, mert neki már van csaja..
És mint kiderült, tényleg járt (még most is) jár egy csajjal, aki egy..debilparaszt.
De én még soksok hónapra rá sem tudom elfelejteni, és még mindig szeretem, de már rohadtul idegesít, hogy ő meg szinte csak kihasznált.
Szerintetek mit tegyek?
(bocsi a szoismetlesekert, elirasoket, vagy ha valamit rosszul fogalmaztam:D) elore is koszi a valaszokat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!