Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Léteznek olyan lányok, akiknek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek olyan lányok, akiknek nem számít a külsű? Vagy lehetséges, hogy a külsőm miatt soha nem lesz barátnőm?

Figyelt kérdés

Egy 19 éves visszahúzódó, félénk fiú vagyok. Sajnos mostanában azt veszem észre, hogy akinek van valamilyen szépséghibája például.. (eláll a füle vagy nagy az orra) a lányok folyamatosan elutasítsák a külső adottsága miatt, de jobbik esetben barátként elkönyvelik.. Rengeteg társkereső oldalon fent vagyok, de a lányok többsége vissza sem ír, akik vissza írtak eddig sem akartam tőlem semmit csak barátságot.. De volt, akik átvertek.. Tegnap is megismerkedtem egy lánnyal, aki magától írt rám, hogy tetszem neki stb.. Ma meg azt vettem észre, hogy letiltott, pedig semmi rosszat nem írtam neki.. Úgy volt, hogy pénteken találkozunk, de ebből sem lesz most már semmi. A külsőmön változtattam amennyire csak lehetett, de nem értem el vele semmit. Egyszerűen minden lány elutasít. Ennyire ronda lennék?.. Sokan írták már itt, hogy rendben vagyok külsőleg meg minden, de ezzel csak az a baj, hogy az itteni lányok sem szerettem volna megismerni, pedig állításuk szerint nekik nem számít a külső... Sokan hangoztatják itt, de gondolom, hogy csak unalomból írják... A valóság az teljesen más.. Még életemben nem láttam olyan kinézetű srácot barátnővel, mint amilyen én vagyok. Minimum átlagos srácokat csak..

(Még soha nem volt barátnőm) De, gondolom nem is lesz. 19/F

2015. okt. 5. 19:01
1 2 3
 21/29 anonim válasza:

Kommunikálj, ismerkedj. Hagyd, hogy meg/kiismerjenek.

Menj el (extrém)sportolni, mász hegyet, alkoss, s ha megtalálod magadat, megtalálod, hogyan fejezheted ki magadat, ragadni fognak rád.

Vagy legyél dúsgazdag, arra is ragadnak a csajok.

2016. júl. 25. 15:08
 22/29 anonim ***** válasza:
Lehet hogy későn válaszolok :D Deee szerintem élőben próbálkoz barátnőt keresni! Ne társkeresőkön mert az köztudott hogy ott ritkán talál az ember magának barátnőt/barátott... főleg ha komoly kapcsolatot akarsz. Az elálló fül pedig szerintem aranyos tud lenni :D Jah és ne legyél ennyire negatív! Legyél kicsit pozitívabb! :)
2016. júl. 25. 15:25
 23/29 anonim ***** válasza:

Szia! Ha még számít neked a válaszom, akkor mondanék neked egy-két dolgot.

Én ismerek olyan fiúkat, akik egyáltalán nem néznek ki jól, vannak hibáik, jó sok, még is tudnak érvényesülni. És tudod miért? Mert ők ragaszkodnak valamihez, tudják milyen a személyiségük, és tesznek az olyanok véleményére, akik csak szidják. A suliban látásból ismerek két embert, akik már hónapok óta, de lehet, hogy 1-2 éve járnak. A lány szép, a fiú már kevésbé helyes. De ha látnád milyen aranyosak. Hidd el, hogy vannak még olyan lányok, akik ha jobban megismernek simán tudnak szeretni, és elfogadnak olyannak amilyen vagy.

De ha ennyire nem tudsz érvényesülni, nem lehet, hogy a belsőddel is van valami probléma? Mert általában ha az "szimpi", akkor sok mindenkit meg tudsz ragadni. Engem is megragadott egy olyan fiú, akiről ránézésre nem gondoltam volna, hogy valaha is beleeshetek:D Szerintem először el kéne gondolkodnod, mit akarsz az élettől. Legyen olyan a stílusod, amilyet TE szeretnél, és ne olyan, amit mások elvárnak. Csináld azt, amit TE akarsz. Ha a hegymászás vonz, mássz hegyet. Ha csak bulizni akarsz egy jót, akkor tedd azt, és magasról szard le mások véleményét.

Semmiképp se neten ismerkedj, mert az nagyon csalós tud lenni. A környezetedben lévőlányokra tapadj rá, de ne nyomulj, mert az nem előnyös. Valamint, szerintem sokat segítene a külsődön, a közérzeteden, ha felkeresnél egy edzőtermet, és elkezdenél gyúrni. Alakítsd a tested. A lányok szeretik, ha mondjuk kockás a hasad, vagy van izom a felkarodon. És te is jobban éreznéd magad a bőrödben. Hidd el, hogy egy edzőteremben senki nem fog bámulni (ha az zavarna), még segítenek is, ismerkedhetsz, szerezhetsz haverokat, akár lányokkal is dumálhatsz, és hidd el, előbb utóbb találsz barátnőt.

Nem jó, ha erre rágörcsölsz. És mint mások mondták, fontos a kisugárzás. Ha árad belőled a negatív energia, nem is lesz barátnőd, mert az nem előnyös. Nagyon kevesen akarnak ismerkedni egy tiszta morc pasival, aki negatívan látja a világot.

Remélem, valamennyit segíthettem. És ha gondolod, küldhetsz képet, fogok válaszolni mindenképp.

2016. júl. 25. 19:22
 24/29 anonim ***** válasza:
Figyelj. Nem fogod elhinni, de nekem például mindig is a nyomik tetszettek meg! Akiken látom, hogy hogy is mondjam.. nyomik. Viccesek, jófejek, de nyomik. Nyomin néznek ki. Most is egy olyan tetszik, sőt tetszetésnél többről van szó. És igen, az elálló fülek irtó cukik!!! Csak találj egy olyan lányt, mint én. Aki a nyomikra bukik.
2016. júl. 25. 20:42
 25/29 anonim ***** válasza:
Hmm....ha válaszolnál azoknak a lányoknak akik érdeklődnek irántad lehet több esélyed lenne...😏
2016. júl. 31. 22:56
 26/29 A kérdező kommentje:
Válaszoltam, de ők sem akartak ismerkedni velem, szóval mindegy........
2016. aug. 1. 00:07
 27/29 anonim ***** válasza:

Ha küldesz képet privátban, segítek.

A társkereső amúgy is full tabu, elég kicsi az esélye hogy normális párt találj.

Ha eláll a füled, akkor legyen kicsit hosszabb a hajad, ami takarja. Nekem is eláll, megoldom.

Megértem, hogy nehéz, én is átéltem, de te m1"ár átestél a ló túl oldalára.

Ha a külsőd nem az igazi, akkor azt helyezd előtérbe amiben jó vagy és ami különleges benned. Ha gyakorin sajnáltatod magad, sosem fogsz előre lépni.

Ne erőltetsd a dolgot.

2016. aug. 6. 14:09
 28/29 anonim ***** válasza:
Küldj képet privátban és mondok véleményt!! 17/l
2016. aug. 7. 21:53
 29/29 anonim ***** válasza:

Ha ilyen negativ es visszahuzodo vagy,nem is lesz.

A lanyok az eletvidam,magabiztos(nem bekepzelt!)fiukat kedvelik,egy pesszimista es csendes srac maximum hasonlo kategoriaju lanynak jonne be. Viszont gondolom,te is inkabb a mosolygos,jo kedvu lanyokat reszesited elonyben...

2016. aug. 15. 15:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!