Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek olyan lányok, akiknek nem számít a külsű? Vagy lehetséges, hogy a külsőm miatt soha nem lesz barátnőm?
Egy 19 éves visszahúzódó, félénk fiú vagyok. Sajnos mostanában azt veszem észre, hogy akinek van valamilyen szépséghibája például.. (eláll a füle vagy nagy az orra) a lányok folyamatosan elutasítsák a külső adottsága miatt, de jobbik esetben barátként elkönyvelik.. Rengeteg társkereső oldalon fent vagyok, de a lányok többsége vissza sem ír, akik vissza írtak eddig sem akartam tőlem semmit csak barátságot.. De volt, akik átvertek.. Tegnap is megismerkedtem egy lánnyal, aki magától írt rám, hogy tetszem neki stb.. Ma meg azt vettem észre, hogy letiltott, pedig semmi rosszat nem írtam neki.. Úgy volt, hogy pénteken találkozunk, de ebből sem lesz most már semmi. A külsőmön változtattam amennyire csak lehetett, de nem értem el vele semmit. Egyszerűen minden lány elutasít. Ennyire ronda lennék?.. Sokan írták már itt, hogy rendben vagyok külsőleg meg minden, de ezzel csak az a baj, hogy az itteni lányok sem szerettem volna megismerni, pedig állításuk szerint nekik nem számít a külső... Sokan hangoztatják itt, de gondolom, hogy csak unalomból írják... A valóság az teljesen más.. Még életemben nem láttam olyan kinézetű srácot barátnővel, mint amilyen én vagyok. Minimum átlagos srácokat csak..
(Még soha nem volt barátnőm) De, gondolom nem is lesz. 19/F
Arra, hogy a külsőd mennyire visszataszító csak akkor tudna válaszolni innen akárki neked ha felteszel magadról egy fényképet és a rámutató linket ide bemásolod.
Természetesen ne egy Photoshoppoltat hanem egy eredetit.
Persze olyan weboldalra tedd fel a fotódat ahová névtelenül feltudsz tenni fotót és bármikor letudod venni.
Miután itt mindenki megnézte és reagált rá, utána ki is törölheted. Mivel 99% esélyed van arra, hogy senki sem ismer téged innen, nem valószínű, hogy közvetlen környezetedben valaki is felismerne téged mert pont a te üzeneted olvassa a 10 millió közül itt a gyakorikérdéseken.
A másik dolog pedig, amivel gyorsan választ kaphatsz a dilemmádra, ha ide bemásolod a levelezésed azzal a lánnyal aki a minap téged kizárt az FB oldaláról. Természetesen a nevek helyett írj valami kamu neveket, város, utca nevek helyett szintén kamu neveket a biztonság és privacy megőrzése érdekében.
Biztos vagyok benne, hogy sok választ fogsz kapni, ha ezt megteszed, de te csak a konstruktívakkal törődj, a szemétkedőkre egyre ne reagálj, hagyd figyelmen kívül azokat illetve jelöld meg a piros lefelé mutató kézzel, hogy nem hasznosak.
Másképp még hetekig, hónapokig, sőtt évekig is vergődhetsz, hogy miért nem találsz társat.
Ez sem garantálja a sikert, de legalább két dolgot megtudhatsz, hogy a külsődről hogyan vélekednek olyanok akik nem is ismernek téged, illetve a levelezésedre pedig sok lány fog remélhetőleg építő jellegű kritikát adni.
Persze,nekem sem számít a külső.
Nagyon keresem a nekem való fiút,aki Komárom-Esztergom megyei. És te minden szempontból megfelelsz. Ha gondolod írj.
Nekem egyáltalán nem számít a külső. Volt itt, aki írta, hogy aki ezt állítja, az hazudik, de én őszintén mondom, hogy én nem. Aki ismer, azok is mind tudják rólam, illetve személyes sztorival is tudom bizonyítani, hogy nekem már régen nem számít a külső. Remélem nem kapok lepontozást ezért...
14/L
Hello!
Sajnos én is így vagyok. A tapasztalataim azt mutatják, hogy a mi fajtánknak (akik nem túl szépek) a barátoknál van az esélyük. Mindig legyen egy lány a barátod előbb és csak azután kezdj el a párkapcsolatba belevágni amikor már jól ismeritek egymást. A net az a mi esetünkben full kudarc. A lényeg, hogy ne ragadj meg ez esetben a barát zónában.
Remélem segíthettem!
Jajj már! Hogy mondhatsz ilyet?:( ha még aktuális a kérdés, én elmondom, hogy barátnőmnek a pasija olyan csúnya szegény... És barátnőm annyira szereti, hogy belehalna ha szakitananak.
Ja és b.nőmnek azóta jött meg az önbizalma, mióta járnak, mert kicsit duci.
De az a jó, hogy nem számít nekik a másik szépséghibája, azt nézik, hogy mi jó benne. (kedvesség, jófejség, hűség, stb.). És olyan szép pár...:)
(a fiú 18, a lány 15)
Úgyhogy tuti te is megtalálod a nőt, aki így szeret.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!