Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ilyen helyzetben?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy egy lakokozossegbe elek egy baratommal mar jo ideje kb 1 honapja. Bemutatta nekem a baratnojet nalam meg jott ez a ''szerelem elso latasra dolog'' a lanyal nagyon jo baratok lettunk mindent elmond a parkapcsolatarol meg minden masrol is, nagyon jol kijovunk full egyhangon vagyunk.Legutobb este ketten maradtunk kicsit berugtunk csokoloztunk levetkozott jottek az ilyenkor esetleges dolgok sajna ezt nem tom szepen leirni de kinyaltam(bocsanat a kifejezesert) sexre sajna nem volt ido mert tudtuk hogy jon haza a baratja pedig akarta o is meg en ezert a vegen csak lefurodtunk.Az eset ota megjobban beleszerettem es csak o jar az eszembe, nagyon faj amikor latom hogy a baratjaval enyeleg. Nem tudom hogy erez e valamit nekem azt mondja hogy ot szereti de akkor kiert tortent volna ez nem voltunk anyira reszegek. Mit csinaljak ilyeb helyzetben?

2015. okt. 5. 02:46
 1/5 A kérdező kommentje:
Bocsanat rosszul irtam bem 1 honapja elek vele egy lakokozossegbe hanem 1 honapja muratta be a lanyt.
2015. okt. 5. 02:48
 2/5 A kérdező kommentje:
Alulrol a 3. sorban kiert helyett MIERT bocsanat csak nem tudok telefonrol irni.
2015. okt. 5. 02:51
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha lesz még egy lehetőséged dugd meg és fogd rá a nyuszira :D

Amúgy meg verd ki (a fejedből a csajt :D)

2015. okt. 5. 02:57
 4/5 A kérdező kommentje:
Miert?
2015. okt. 5. 03:07
 5/5 anonim ***** válasza:

1. Nem értem miért nevezed a srácot barátodnak!?

2. Az hogy ittatok nem enyhitő!

3. Nem szexeltetek? Az orális szex akkor mi?

2015. okt. 5. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!