Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit tennétek ilyen helyzetben?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

ATY. kérdése:

Ti mit tennétek ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Már 2 éve küzdünk azért, hogy egymásé lehessünk. Nagyon sok gond adódott. Egyrészt szülei miatt, másrészt közöttünk, és a sok veszekedés. Már 2 hete nem járunk, de nap mint nap beszélgetünk, és még randizni is eljött velem. Azt mondta, gondolkodik, közben meg azt hajtogatja, hogy nem kell neki barát. Időt kért, de ki fog költözni külföldre 1 hónapon belül...

2015. szept. 7. 11:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem tennék semmit. Elköltözik, így megoldódik, az élet dönt helyettetek, így végleg szakíthattok.
2015. szept. 7. 11:41
 2/4 A kérdező kommentje:
Ez igen, jó könnyen feladnád hallod :)
2015. szept. 7. 14:39
 3/4 anonim ***** válasza:

hát hogy őszinte legyek én személy szerint annak örülnék, ha még így is küzdene értem a srác. ha nem tenne semmit az csak azt jelentené, hogy kb ennyit ért neki az, ami volt, ha egyből feladja és harcolni sem képes.

remélem érthető és valamit tudtam segíteni :)

2015. szept. 7. 19:14
 4/4 A kérdező kommentje:
Harcolok én, küzdök, de időre van szüksége, és néha ez a gondolat, és ez a tény, kikészít..a legnagyobb bajom az, hogy nem szeretek várni.. És csak attól félek, hogy nem fogom már őt vissza kapni :(
2015. szept. 8. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!