Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Biztos, hogy meg fog csalni,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biztos, hogy meg fog csalni, ugye? Fiúk, ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés

A barátom egy orosz srác (egy nyelviskolában ismerkedtünk meg) oroszországban is él, szóval "csak" pár száz km van közöttünk. A srác rengeteg csajjal volt már, de nem járt velük csak megfektette őket és kész. De rengeteggel.

Tudom, hogy szeret és különleges vagyok neki. A mi kapcsolatunk tényleg nagyon más, és ez nem csak az a nyálas duma, meg az az érzés amit mindenki érez ilyenkor, de attól félek, nem bírja ki szex nélkül. Mert ő még is csak fiúból van, én pedig több ezer km messze.

A téli szünetben fogunkk találkozni, de mi akkor sem fogunk szexelni. Mondtam neki, hogy nyugodtan lefeküdhet más lánnyal, ha csak szexről van szó, de ő hallani sem akart erről, még veszekedtünk is emiatt, szóval nem hoztam fel többet a témát.

Viszont egyszerűen nem hiszem el, hogy most miattam fog böjtölni. Szerintetek miért nem megy bele abba amit felajánlottam, hogy lehet más csajjal is?

Engem komolyan nem zavarna, de tudni akarok róla.

Szerintetek tuti meg fog csalni? Fiúk ti mit gondoltok?

Ja és a srác két évvel idősebb nálam ( én 15, ő 17)

2015. okt. 2. 03:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
"Mondtam neki, hogy nyugodtan lefeküdhet más lánnyal, ha csak szexről van szó" - Istenem, miért kell szarráaláznod magad??? Meg amúgy nem értem mitől lennél te különlegesebb neki (bocsi), hatalmas a táv, ennek a ""kapcsolatnak"" semmi jövője. Amúgy ja, tuti meg fog csalni, erre gondolhattál volna akkor is, amikor összejöttél egy ilyen csajozógéppel.
2015. okt. 2. 16:58
 12/19 A kérdező kommentje:

Én ezt nem értem. Ez egy olyan oldal ahová az emberek fektehetik az olyan kérdéseiket, amiket mással nem tudnak megbeszélni, és tanácstalanok a kérdéssel kapcsolatban.

Én, egy 15(!) éves lány, felteszek egy kérdést amiben teljesen tanácstalan vagyok, hogy hátha tudnak nekem itt segíteni. Erre olyan válaszokat kapok, hogy egy buta naiv p***a vagyok, vagy még durvábbakat. Nem tudom kinek milyen szerelmi problémája van, de az biztos, hogy senki nem kérne ilyen "segítséget". Ha csak ilyen szemétségeket tudsz mondani akkor inkább le se írd! Vagy írd le de ne így! Amikor ezeket a válaszokat leírjátok nem gondoltok arra mit érez az aki elolvassa??? Komolyan mondom, szerencsétlen s***fejekből áll az egész oldal, akik csak azért jönnek fel, hogy másokat megalázzanak....

2015. okt. 2. 17:32
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Te így elsőre a "magyar csaja" lehetsz!
2015. okt. 2. 17:34
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Ki a szerencsétlen se.ggfej?!

Az, aki válaszol a kérdésre vagy az, aki a saját barátját buzdítja arra, hogy dugjon meg más csajokat?

Te nem vagy normális ember...

2015. okt. 2. 18:18
 15/19 anonim ***** válasza:
Szerintem senki sem alázott meg, csak a szomorú igazságot mondta mindenki :), de ha ez ennyire fáj, akkor ne hidd el, csak ne csodálkozz ha majd a "pasid" pofára ejt.
2015. okt. 2. 18:36
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Fiatal koromban nagy szoknyapecér voltam, kérdező. Ez a "te különleges vagy, más, mint a többi" szöveg már akkor is nagy hatással volt a hiszékeny csajokra. Alkalmaztam is úton-útfélen. Hihetetlen, hogy mennyien bedőltek neki!

Ugyanez áll a kapcsolat különlegességére is.

2015. okt. 3. 13:30
 17/19 anonim ***** válasza:
A 14-esnek és a 15-ősnek teljesen igaza van ,sorry.
2015. okt. 3. 18:11
 18/19 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de milyen válaszokat vártál? Te engedted meg neki, hogy más lányokkal is lefeküdjön, ami akárhogy is nézzük megcsalás, mégpedig az egyik legrondább módja. Akkor miért kérdezted, hogy meg fog-e csalni, ha egyszer pont te adtál neki engedélyt rá? Azt írtad, hogy pont emiatt veszekedtetek. Akkor meg simán gondolhatja azt, hogy nem bízol meg benne, vagy hogy azért ajánlottad fel neki, mert te is azt akarod csinálni itthon más fiúkkal. Akkor még a felháborodása is jogos. Nem azért, de megkérdezhetem, hogy ha te ezt így megengedted neki, akkor neked tulajdonképpen mi számít megcsalásnak? Mert ez, amit felajánlottál a srácnak, az.
2015. okt. 3. 21:02
 19/19 anonim ***** válasza:
Hol is laksz?..
2015. okt. 3. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!