Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok? Ha valaki szerelmes megtudja csalni a párját?

Figyelt kérdés
Ha igen, történeteket is szeretnék, hogy milyen körülmények közt, meg ilyenek. :) Sok válaszra lennék kiváncsi.
2010. júl. 23. 12:07
 1/8 anonim ***** válasza:
nem.ilyen nem létezik.ha szeretem a párom,akkor nem vágyom más csókjára,és nem tudom valamint nem is akarom megtenni és ezzel fájdalmat okozni a páromnak.nálam a 3as felállás sem bevállalható.ha szeretek vkit,nem bírnám elviselni h máshoz ér,illetve más hozzáér.ugyanez fordítva is érvényes.
2010. júl. 23. 12:09
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha az a szerelem igazi, akkor nem tudod megcsalni, el sem tudod képzelni mással és azt sem tudod elképzelni, hogy lenne arra méltó ember, akivel meg tudnád csalni azt, akit szeretsz.
2010. júl. 23. 12:36
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát igen ez igy van ha valaki tényleg szerelmes nem tudja megcsalni a párját.. nekemis voltmár olyan nagyon sokszor hogy volt barátom de nem voltam belé szerelmes csak szerettem és megcsaltam , a mostani barátomba meg szerelmes vagyok és nem is gondolok arra hogy megcsaljam... :)
2010. júl. 23. 12:48
 4/8 anonim ***** válasza:
Ez azért szerintem nem mindig így van. Vannak olyan körülmények hogy attól még hogy szerelmes vagy megcsalod a párod. Sok vita stb.. kiprobálod mással mégis utána borzasztóan érzed magad, és ebből tanulsz, ha a párod megbocsát, és legalább tudod hogy mással ugysem lenne jó, és többet nem csinálsz ilyet... Attól még lehet ez szerelem. Bár egy megcsalás mindig nagyon fájdalmas, de ha megbocsát akit megcsaltak és utána minden oké, akkor oké.
2010. júl. 23. 13:34
 5/8 A kérdező kommentje:
13:34 -én is így gondolkodom
2010. júl. 23. 13:39
 6/8 anonim ***** válasza:
ha van vmi gond,meg kell beszélni,vagy szakítani.nem tisztességes megcsalni a párunkat,és ezzel fájdalmat okozni neki.én azt se tudnám megcsalni akit utálok,inkább szakítok,és így tiszta játszma.
2010. júl. 23. 14:13
 7/8 anonim ***** válasza:
13:34-es vagyok, igen nem tisztességes, de hiba bármikor becsúszhat, a hibáinkból tanulunk. És igaz hogy elég nagy baromság azt megcsalni akit szeretünk és inkább le kell ülni megbeszélni, de egyszerűen vannak olyan helyzetek amikor nem lehet azt csinálni hogy leülünk megbeszéljük és ennyi mindenki happy. Attól még hogy szerelmes valaki megtudja csalni a párját. Én is szerelmes vagyok, megcsaltam 2 éve, azóta még szorosabb a kapcsolatunk, és nem mondom hogy nem bántam meg, mert igen is megbántam, de ez által azt is meg tanultam hogy nem éri meg öt megcsalni, többször nem fogom
2010. júl. 23. 16:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Én nem tudnám megcsalni. A viták miatt meg hülyeség. Azt inkább megbeszélni kell...Oké lehet megnézek az utcán 1-2 srácot de azért van a szemünk...attol hogy ránézek úgyse csalom meg a páromat
2010. júl. 24. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!