Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg neki, hogy szerelmes vagyok belé?
Figyelt kérdés
Tetszik nekem egy lány, de nem tudom hogy mondjam el neki (pl. Mit mondjak? Mit adjak neki?) És hogy gyűjtsek elég bátorságot?2015. szept. 30. 21:02
2/3 anonim válasza:
Csinálj vidit :D
Tudod Zsanett nekem nagyon régóta teccesz, légyszíves legyél ott a szökőkutnál 5 kor pls
3/3 anonim válasza:
amugy meg csak mond meg neki, hogy tetszik neked...
Nem nehéz ezt kimondani és ennél csak szarabb csajozós
szövegek vannak ... és csak biztatásból nekem weddig rengetegszer bevált ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!