Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ez túlzás lenne...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez túlzás lenne ilyen korán?

Figyelt kérdés

Csak hétfő óta szoktam beszélgetni a lánnyal, de onnantól mindig keresem az alkalmat, hogy beszéljek vele. Rettentően tetszik...

Hétfőn nagyon, de nagyon jó érzés fogott el, amikor úgy néztük a füzetemet, hogy a vállamra tette a fejét. Ma pedig fényképet is akart velem csinálni. A nap végén megkérdeztem, hogy megy haza, aztán elköszöntünk és kész. Lehet kicsit túlzás lenne, de szeretném megcsinálni vele, amit ő is velem hétfőn...elköszönéskor meg szeretném ölelni.

2015. szept. 29. 18:47
 1/9 anonim válasza:
mennyi idősek vagytok?
2015. szept. 29. 18:51
 2/9 A kérdező kommentje:
Mindketten 15.
2015. szept. 29. 18:55
 3/9 anonim ***** válasza:
ha ő kezdeményezett egy ölelést akkor semmi akadálya hogy a következő elköszönéskor megöleld
2015. szept. 29. 19:00
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem, nem ölelt meg, hanem a fejét a vállamra rakta. De még ez is iszonyat jó érzés volt! :)
2015. szept. 29. 19:03
 5/9 anonim ***** válasza:
Imádom azt az érzést:3
2015. szept. 29. 19:06
 6/9 anonim ***** válasza:

hát igen a bizalom mindig jó érzés :)

mond neki kicsit viccesen hogy "kaphatok egy ölelést? :)"

vagy csak simán öleld meg, a lényeg hogy lássa rajtad hogy nem félsz tőle

2015. szept. 29. 19:13
 7/9 A kérdező kommentje:
És ez nem lenne túlzás, ha csak hétfő óta beszélünk egymással? :D
2015. szept. 29. 19:18
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ez attol is fugg, hogy milyen a lany :)

De ha mar a valladra tette a fejet valószínűleg bejossz neki

Legalabbis en nem tennem egy olyan srac vállára a fejemet, aki egyáltalán nem jön be :)

Szerintem az 1. Olelest ( ami mondjuk legközelebbi találkozásnal lenne) ne 'nagykozonseg' elott tedd meg :)

2015. szept. 29. 19:37
 9/9 anonim válasza:
hívd el bulizni beszélj vele smárold le
2015. szept. 30. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!