Holnap megyek nyelvvizsgazni de nem szeretnék sem alul sem túlöltözni. Mindenképpen vagy ruhát vagy szoknyát szeretnek felvenni. Az elegáns fekete felső szürke szoknyaval túlzás?
Figyelt kérdés
2015. szept. 25. 15:41
1/9 anonim válasza:
A fekete felső szürke szoknyával teljesen rendben van, feltéve ha konszolidált,ha nem annyira rövid a szoknya, hogy alig takar,és nem átlátszó a felső meg ilyesmi. Szolíd légy és aránylag egyszerű, nem kell nagyon elegánsnak lenni, olyat vegyél fel amiben nem feszengsz,, olyan ruhát, amit még életedben nem hordtál, de
2/9 A kérdező kommentje:
A suliba vettem fel evnyitóra. Nem volt egy "fekete-fehér" de azért elment.
2015. szept. 25. 16:19
3/9 anonim válasza:
Na valamit lenyomtam és önálló életre kelt a hozzászólásom. Bocs, Szóval tartsd szem előtt, hogy , szolíd légy, azt is milyen ruhákhoz vagy hozzászokva, ne akadályozzon az hogy kényelmetlen, mert nem szoktad meg, és először van rajtad. Akkor a ruhával leszel elfoglalva. A fekete -szürke kombináció színben nagyon jó választás. Olyannak tűnj a vizsgán aki tudja, hogy vannak öltözködési szabályok, az indító kérdésből szerintem tudod is, de akinek nem az öltözködés a legfontosabb
4/9 anonim válasza:
Ok, értem, rendbe lesz, ezen ne aggódj.
5/9 anonim válasza:
bocs, rendbeN, lemaradt valahogy :)
6/9 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm :)
2015. szept. 25. 17:02
7/9 anonim válasza:
Küldj egy egész alakos fényképet. :)
8/9 anonim válasza:
Ha jól érzed magad benne, akkor menj abban, de nem kell feketében menni egy nyelvvizsgára. Normális, elegáns, de hétköznapi viseletben megfelel. Nem a ruhád alapján adják a pontokat se föl, se le.
9/9 A kérdező kommentje:
Rendben! Köszönöm!
2015. szept. 25. 18:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!