Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek a netes ismerkedés...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a netes ismerkedés sülhet el jól?

Figyelt kérdés
Személyes tapasztalatokra is kíváncsi vaagyok. :) de a vélemények is jöhetnek

2015. szept. 29. 16:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha a beszelgetotarsad letezik (nem egy kamu-fiok), akkor no ra az esely. :) 13/L es bocs az ekezetek miatt. :)
2015. szept. 29. 16:58
 2/6 anonim ***** válasza:
én egy 3 hónapos kapcsolatom találtam meg neten
2015. szept. 29. 17:17
 3/6 anonim ***** válasza:
hát nekem még sosem sült el rosszul, szóval hajrá:D
2015. szept. 29. 17:18
 4/6 anonim ***** válasza:
Én 3 szor probáltam a netes ismerkedést nem jött be! Mindig rossz lett a a vége.. letöröltem magam minden internetes oldalrol és mostmár csak személyesen fogok találkozgatni! 17/f
2015. szept. 29. 17:39
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2015. szept. 30. 14:58
 6/6 anonim válasza:
Azért kell rögtön képcsere, mert ha megismerkedsz itt valakivel, aki írás alapján szimpatikus, akkor elkezdesz ábrándozni és ha nem úgy néz ki, ahogy neked megfelel, akkor hatalmas csalódás lehet! Az elején könnyű megállítani és így barát szférában tartani. Ha nem akarsz élőben ismerkedni... Ezért kell szinte az első 2-3 napon képet kérni. Ha ismered magad és könnyen az illúzió markában vagy, akkor ezzel kivédheted a dolgokat. Ha meg neki nem tetszel, akkor is gond van, Legyél előzékeny és már az elején szelektálj!
2016. ápr. 20. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!