Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek, hogy elhagy a barátom. Hogy szabaduljak meg az érzéstől?
Figyelt kérdés
Mindketten 20 évesek vagyunk,komolyan tervezünk egymással,tudom,hogy nagyon szeret,de én viszont még senkit sem szerettem ennyire és nagyon félek,hogy el fog hagyni,holott ez neki meg sem fordul a fejében. De emiatt sokszor van depressziós hangulatom,amiből nyilván veszekedés generálódik,mert ő úgy érzi,nem hiszek neki és nem bízom benne. További nehezítés,hogy távkapcsolatban élünk,hétvégente találkozunk csak,igazából ez okozza a legnagyobbb problémát,amíg mellettem volt,soha nem gondoltam ilyesmikre. Abszolút nincsenek lány barátai meg senki,szóval nem féltékenységről van szó.2015. szept. 28. 22:08
1/3 anonim válasza:
én is voltam már így, de én már úgy gondolom, ha úgy érzed szeret, de ezek szerint ez így van akkor feleslegesen aggódsz és ne állandóan a pasid körül forogjon a világ, mert nyilván ő a legfontosabb, de ne minden áron :) legyél barátokkal is bulizz, ha úgy van éld az életed. Ne függj senkitől se.. nehogy az legyen a vége, hogy ez miatt megy tönkre a kapcsolatotok
2/3 anonim válasza:
Mondjuk gondolj arra , hogy milyen jó vele a szex vagy hogy mennyire szereted....ne ezen járjon a fejed hogy jaj milessz ha....
3/3 anonim válasza:
Miért gondolod, hogy nem vagy elég jó ahhoz, hogy veled maradjon? Elég jó vagy, ne félj, nem fog jobbat találni, hidd el magadnak ezt, ezzel olyan szivesseget teszel magadnak és a kapcsolatnak is, amit sose fogsz tudni meghalalni. Vaaagy gondolj arra milyen jó vele a szex. Vagy szakíts vele, legalább lesz okod tényleg fepressziosnak lenni a maganyodban. Örülj, hogy van valakid, akit tudsz szeretni és aki szeret. Ne generalj magadnak problémát.
Magányosan full szar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!