Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak, van valami...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, van valami ötletetek?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel már 5 szakitottam mert ő nm mert (kiszeretett belőlem csak nm merte elmondani nm toom h mért) A szakitást követően nagyon kikészültem depreszios lettem és egy olyan éjszaka nm volt amit nm bögtem volna át. Idő közbe megutáltam de még mindig nm megy ki a fejemből s még mindig szeretem de ő valamiért nagyon meg van újabban haragudva rám pedig szakitást követően nm is beszéltem vele csak láttam és még ki se beszéltem. Szerintetek h tudok túl lépni rajta?
2015. szept. 28. 21:22
 1/6 anonim válasza:

először is kérj helyesírási kézikönyvet karácsonyra.

másrészt viszont az idő begyógyítja a sebet,el fogod felejteni amint megismersz valaki mást:)

2015. szept. 28. 21:26
 2/6 anonim ***** válasza:
Ajánlanék először is egy nyelvtan könyvet, az elvonja a figyelmedet. Kevésbé egészséges, ha keresel egy következőt és felejtesz, amennyire tudsz. Talán ezt tudod tenni. Vagy átállsz pszichopatába és levadászod, de akkor sanszosan még jobban megharagszik rád. Minden esetre sok szerencsét, drukkolok.
2015. szept. 28. 21:28
 3/6 A kérdező kommentje:
Bocs a helyesírási hibák miatt csak nagyon siedtem. (voltam országos helyesírási versenyen is 3. helyezett lettem de most tényleg siedtem)
2015. szept. 28. 21:34
 4/6 anonim ***** válasza:
*siettem
2015. szept. 28. 21:36
 5/6 anonim válasza:
és mennyit fizettél a bizottságnak érte :DDD
2015. szept. 28. 21:37
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi
2015. szept. 28. 21:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!