Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mennyi az esélyem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyi az esélyem?

Figyelt kérdés
Most kezdtem a kilencedik osztákyt és van egy fiú osztálytársam aki... Megtetszett. A helyzet az, hogy a pasinak 2 éve barátnőme van (ő is velünk egyidős csak más iskolába jár). Nem mondom azt hogy én tetszek neki, de az is igaz hogy nem közömbös irántam. Mindenki megkérdezi, hogy hogy vagyok, mi a helyzet velem. Gyakran mosolyog rám, és úgy látom, hogy én vagyok az egyedüli lány, akire egy minimálks figyelmet fordít (pl. jó hétvégét kíván stb.), azon kívűl, hogy mindenkivel hülyéskedik, de tényleg csak hülyéskedési szinten. Én úgy érzem, hogy velem kicsit másabb. Csak azt nem tudom, hogy barátilag-e vagy nem.
2015. szept. 28. 19:33
 1/1 anonim ***** válasza:
Ne rombolj szét egy kapcsolatot , gondolj bele , ha veled csinálnák milyen lenne .
2015. szept. 28. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!