Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hétfőn hazakísérem este, van-e esélyem a lánynál?
Az a helyzet, hogy van egy lány egy suliba járunk és nekem nagyon tetszik. Voltunk már együtt pár helyen (csak ketten még sosem) és jól el lehet vele hülyéskedni és beszélgetni. Azt tudom, hogy régen tetszettem neki, de akkor én még nem is tudtam, hogy kiről van szó.. később kiderült, hogy egy egyesületben vannak edzéseink, neki mindig később. Azóta már teltek az idők és ugyanabba a suliba kerültünk és itt tetszett meg igazán (nyáron még beszélgettünk facebookon is). Na a lényegre térve.. ugye voltunk együtt már jó pár helyen barátokkal és az egyik ismerősöm mondta, hogy azt kérdezte tőle a lány, hogy:
Mi lenne ha össze jönne-e velem?
Az előtt azt mondta neki, hogy nem tudná elképzelni hogy mi ketten együtt lennénk.
Még ugyanannak az embernek mondta, hogy: Zavarba volt-e amikor velem volt, mert ha zavarban van akkor tetszik neki akiről szó van (ez esetben én). Nekem az hogy megkérdőjelezte magát evvel kapcsolatban az pozitív dologként jött le. Iskolában is mindig mosolyog ha rám néz.
Hétfőn edzéséről hazakísérem és csak ketten leszünk este 8 körül.
Bocsi a hosszú sztoriért remélem azért van aki elolvasta és tud segíteni. :D
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!