Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak? Patthelyzetben vagyok.
Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet, hogy nagyon tetszik egy fiú, viszont csak ritkán tudunk találkozni. Még egy hónapja ráírtam facebook-on, és azóta többször nagyon jól elbeszélgettünk, sokszor órákig és amikor egyszer elhívtam ebédelni, akkor is eljött. Tehát úgy tűnik, ő is érdeklődik irántam, de nem tudom eldönteni, hogy csak baráti szinten (mert az a haverkodós típus) vagy tetszem is neki. Már egy ideje nem beszéltünk és én nagyon szívesen írnék neki újra, de így, hogy ennyire kétértelmű a helyzet, nem tudom, mit tegyek. Ha nem tetszem neki, valószínűleg nyomulásnak venné, ha megint ráírnék, nem? Viszont ha igen, én pedig nem írok neki, akkor szépen elfelejtene és én azt nem bírnám ki. Szerintetek mit tegyek? Írjak vagy ne? 17/L2015. szept. 27. 19:41
1/6 anonim válasza:
Szerintem irj neki :) Egy probat meger rossz vege ugy sem lehet. Foleg ha ennyire nyitott feled. :)
2/6 anonim válasza:
"azt nem bírnám ki"... imádom, amikor kiskamaszok ilyeneket írogatna, mintha tőle függne az élete.. :D Írnod kell neki és kész.. ha nem jössz be neki, majd lesz más, ráérsz.
3/6 A kérdező kommentje:
Az első válaszolónak köszönöm! Kedves második, nem hinném, hogy lassan 18 évesen kiskamasz lennék, de ahogy gondolod...
2015. szept. 27. 19:58
4/6 Adelll válasza:
Szerintem is írj neki :) ha elment veled találkozni akkor tuti nem zavarná ha ráírnál. Hajrá!
5/6 Kill The Sexplayer válasza:
Mindig azt szokták mondani, hogy nincs okod szomorúnak lenni, mert valaki még ennél is rosszabb helyzetben van.
Legutóbb az Iszlám Állam egy anyukával megetette a saját kisgyerekét.
Na? Felvidultál?
6/6 anonim válasza:
Nem bírnád.....miért, mi lenne?
Tucatproblémád van. És idáig mindenki átvészelte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!