Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Láthatatlan vagyok vagy em...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Láthatatlan vagyok vagy em eleg jo?

Figyelt kérdés

Van egy fiu barátom, eleg szoros és erős a kapcsolatunk. Lassan 2 éve, hogy tisztába vagyok vele, hogy többet érzek. Eleinte elmondtam neki, hogy nem megy tovább mert túlságosan fáj. Így aztán a kevesebb mint fél Év puszi szünetet követve most megint eleg joban vagyunk és még mindig többet érzek.legutobb egy baratnom tetszett neki, majd most a totálisan nem hozzá illő, nem éppen normlis kinézetű osztaly társam. Egyszerűen nem értem engem miert nem vesz eszre? Mindenről tudunk beszelni, tökéletesen megvagyunk mindig van témánk es amikor egyutt vagyunk boldogok vagyunk. De neki én nem tetszek es attol tartok sosem fogok. Valakinek valami szuper ötlete?

Előre is koszi es Bocsi h mar szánalmamban itt kerek tanácsot de nem igazam tudok éppen kitől :/

2015. szept. 26. 23:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem azért alacsonyítod le a barátnődet mert féltékeny vagy éppen beképzelt.
2015. szept. 26. 23:59
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem a baratnom!! Osztaly tarsam es nem kifejezetten szolid
2015. szept. 27. 00:04
 3/5 anonim ***** válasza:

Tudja hogy tetszik neked es mèg mindig joba vagytok? Ez fura.

Ha ennyire joba vagytok akkor biztos tudod hogy mi tetszik neki egy lányban. Ès akkor te is olyan lehetsz. En sose valtoznek meg egy pasi miatt, es neked se ajanlom. En a helyedben megprobalnam elfelejteni, ha a barátság múlik is rajta. Vagy esetleg várhatsz a csodára. Amikor egyszer megunja a ribiket es téged választ. Ez is bejöhet ;) sok sikert

2015. szept. 27. 00:31
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha valakit szeretsz, engedd el. (és ha visszajön, örökre tied muhahahahaaa)

A nem éppen normális kinézet mit takar? :D

És hány évesek vagytok?

Írj privátban, szívesen segítek.

2015. szept. 27. 08:22
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi ez egy hasznos komment volt :D.

Amugy nem tudja, hogy tetszik mert azert eleg jól probalom leplezni. Ahhh miert nem lehet ugrani 10 evet es boldogan, a férjemmel nevelgetni a gyerekeinket?

2015. szept. 27. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!