Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt? (többi lenn ) 17 l
Van egy fiú akivel májusban megismerkedtem egy kiránduláson.
Táncoltunk beszélgettünk majd facebook on is bejelolt. Sokat beszéltünk de nyáron a varosunktol távol dolgozót szóval nem is találkoztunk. Majd megbeszéltük hogy lesz egy buli ott majd tali.
Erre a buliban egy szia és mosolyon kívül nem kaptam mást . Más lánnyal táncolt engem le se szart. Nagyon fájt, szörnyen éreztem magam. Nem is beszéltünk utánna majd hogy a suli megkezdődött ismét írni kezdett. Azóta ismét jól elvagyunk. De nem hiv el sehova... Fogalmam sincs mit akár tőlem.
Szerintetek miért kezdett el ismét írni, mit akár, mi ezzel a célja,miért nem hiv el sehova ?
Bocsi a regenyert ... :-/
Szerintem,te túl sokat bele képzeltél ebbe a dologba :(
Én úgy láttom,hogy a fiú nem akar semmit tőled.( ezért nem is hív el és annyira nem is foglalkozik veled)
Egy tánc,dumcsi,és facebook beszélgetés még nem jelent semmit.
Szóval felejcsd el!
Szerintem semmit nem akar tőled.
Jól éreztétek magatokat, jó társaság vagy neki,de ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!