Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt sem tudom mit akarok. Mit tegyek? Többi lent
Figyelt kérdés
van egy lány aki osztálytársa, tetszik és tudja is . én nem tetszek neki ez egy időre teljesen "kiütött" de utána csak mint barát kezdtem közeledni hátsó szándék nélkül és ez így jó volt neki is de tegnap közölte hogy már nem bír tovább " jópofizni" és hagyjam békén mert ez ugyse fog soha működni és már annyit sem bírt velem megbeszélni hogy ezt hogy érti vagy hogy akkor mi legyen.2015. szept. 24. 20:50
1/3 anonim válasza:
Hagyd a ****be! Egy lány sem ér annyit,hogy megalázkodj. Ha jóban vagytok,egy idő után elkezdi érezni a hiányodat,viszont akkor meg pattintsd le a ****-ba...
2/3 A kérdező kommentje:
köszi de még ettől teljesen össze vagyok még zavarodva
... és elfelejtettem h nemet és kort is irjatok
2015. szept. 24. 21:23
3/3 A kérdező kommentje:
es azt is hogy aki gondolja nyudontan irjon privibe
2015. szept. 24. 21:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!