Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, ha én mindig azzal akarok leni, akit szeretek?
A barátom szakitott velem és azt mondta, többek között azért jutott erre a döntésre, mert szerinte túl nyomulós vagyok. Pl. neki túl sok volt, hogy minden délután kettesben sétáltam el vele a buszmegállóig hazafelé menet. Vagy az, hogy sokszor szünetekben is megkerestem, mert hiányzott. Meg hogy ha egy napig is nem találkoztunk, akkor legalább skype-on ráirtam, hogy hogy van.
Szerintetek is túl vagyok? Nekem valahogy természetes, hogy ha szerelmes vagyok valakibe, azzal a lehető legtöbb időt akarom eltölteni..
*lenni
és *túl sok vagyok
bocsi ^^
Én örülnék neki,de van akinek több tér kell.
Hogy minden nap akartál vele legalább egy szót váltani,ha nem találkoztatok,az tök normális.
Szerintem te jobban szeretted. Vagy csak te szeretted...
Köszönöm a válaszokat...
Mondjuk azt én is gondoltam már régebben is, hogy nem szeret annyira, mert csomószor, amikor nem tudtunk talizni pl. hétvégén és ráirtam, hogy mizujs, mit csinált ma, stb., csak ilyen egy szavas válaszokat adott meg sokszor vissza se kérdezett, hogy és én hogy vagyok...Meg ha én nem irtam neki, akkor volt, hogy nem is beszéltünk egész nap...És amikor erre rákérdeztem, hogy miért van, azt mondta, csak fáradt vagy dolga volt..-.- Én én meg voltam olyan hülye, hogy ezt el is higgyem és csak most jöttem rá, hogy igazából sosem voltam fontos neki xd
De mindegy, befejeztem az önsajnáltatást :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!