Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú aki engem nagyon szeret én én is őt de nem akarok vele járni mit csináljak?
Figyelt kérdés
2015. aug. 26. 23:02
1/8 anonim válasza:
Legyetek barátok?
mondjuk lehet extrákkal
2/8 anonim válasza:
Ha ez így van, akkor nem is szeretitek egymást, csak kedvelitek..
3/8 A kérdező kommentje:
de ez tényleg szerelem ebben teljesen biztos vagyok ő szeretne velem de én vele nem mert tudom hogy az lenne a vége hogy összejövünk és veszegedünk és szakítunk :/ de mégis fájna ha mással jönne össze ...
2015. aug. 26. 23:08
4/8 anonim válasza:
Nem tudhatod. Hidd el,a sors nagyon szeret csavarni a dolgokon. 15/F
5/8 A kérdező kommentje:
akkor most jöjjek vele össze ? és ha azzal mindent elrontanék?
2015. aug. 26. 23:13
6/8 anonim válasza:
minden párkapcsolatban van veszekedés
Just do it!
8/8 anonim válasza:
csapj a lecsóba. így nem lehet hozzáállni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!