Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajom az exével bulizik normális?
Ha szereted küzdjél érte! De mindenképp érd el, vagy te vagy a másik!
Ha nem akar lemondani a másikról, akkor meg hagyd ...Nekem is volt ilyen csaj, a pasija bunkón elküldte, mégis jó pofizik meg pitizik utána, közbe meg sírt nekem mekkora egy bunko. Persze, én nem voltam szerelmes, így nem lepet meg a dolog, Bár mondtam neki, hogy ne foglalkozzon vele...mégis ezt teszi. Az ilyen menthetetlen, csak a saját kárából tanul, ajánlatos messziről elkerülni, nehogy magával rántson a nyomorába.
Palira vagy veve de nagyon :)
Qdb-rol van, de idezem mert ideillik:
"Aztan ha szakitotok csak bekesen hogy utana tudd meg dugni.
Dehat akkor baratja lesz, amellett meg nem lehet.
Dehogynem lehet, melletted is lehetett..."
Azért én úgy gondolom,egy kapcsolat attól lesz tartós és kiegyensúlyozott ha már kiállt néhány próbát.Pár hónap után én ezt még nem mondanám ennyire biztosra.
Kérdezőnek azért írtam,hogy ha friss kapcsolatban ilyen akadályok merülnek fel akkor ne nagyon számítson semmi jóra későbbiekben.Egy embert változásra akkor sem lehet nagyon rávenni,ha már pár éve együtt vannak nem hogy az elején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!