Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » A csajom az exével bulizik...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csajom az exével bulizik normális?

Figyelt kérdés
A barátnőmnek van egy társasága akikkel régóta együtt iszik, és az hagyján hogy mindegyik srác, az nem lenne probléma, de ebből 3 az exe akikkel együtt volt. Legutóbb is velük elment inni és az egyik exe le akarta smárolni. Tudom, hogy nem csalna meg(remélem nem hibázok) de ez normális? Hülye vagyok ha emiatt szarul érzem magam? 20/F 4 hónapja vagyunk együtt.

2015. szept. 24. 08:33
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Honnan tudod olyan biztosra,hogy nem csalna meg?
2015. szept. 24. 08:40
 2/15 anonim ***** válasza:
Első vagyok, ne aggódj lassan te is abba a társaságba fogsz tartozni :D
2015. szept. 24. 08:41
 3/15 A kérdező kommentje:

A múltkor elmentünk egy helyre szolidan iszogatni. Ott eltűnt egy időre, amit furcsáltam mivel ott voltak ezek az exei. Elkezdtem keresni amikor az egyik szobából hangokat hallottam. Elkezdtem kihallgatni miről folyik a téma. Felismertem a barátnőm hangját. a következő hangzott el.

-gyere adj egy csókot

-te teljesen hülye vagy? barátom van és szeretem mi a faszt csinálsz?

-naaa gyere már nem kell megtudnia..

majd hallottam egy csattanást valszeg a srác arcán landolt egy pofon és hisztizve kirohant a szobából miközbe ordibálta hogy mekkora fasz. Ebbe a srácba nagyon druván bele volt zúgva és évekig várta hogy összejöjjenek. És gyanítom hogy még most is bejön neki..

2015. szept. 24. 08:43
 4/15 A kérdező kommentje:
Nem hiszem.. Van másik 3 társaságunk és azokat az embereket nem kedvelem csak jófejségből mentem el bemutatkozni a haverjainak.
2015. szept. 24. 08:44
 5/15 anonim ***** válasza:
Ha ilyenek az exei akkor miért jár vagy jártok el velük pláne ha van más társaságotok is.Kicsit fura ez a szituáció de ti tudjátok.Azért megkérdezném tőle,hogy neki miért fontos ez?Egyébként meg 4 hónap még elég kevés ahhoz,hogy tudd 100%ig megbízhatsz e benne.Azért gondolhatna rád is hogy ez neked mennyire kellemetlen.Egyébként neked ilyen alkesz a barátnőd? :)
2015. szept. 24. 09:06
 6/15 A kérdező kommentje:

Én már nem járok el. Megmondtam, neki hogy ha ragaszkodik hozzá, ő döntése nincs hozzám kötve de ne várja el, hogy én is menjek. Mondtam neki, hogy ez nem normális és szerintem abba kéne hagynia mire kifakadt, hogy én most komolyan nem bízom meg benne?

Igen én is erre szeretném felhívni a figyelmét csak hajlamos vagyok durván fogalmazni és akár támadóba átmenni. Ilyenkor kikapcsol az agyam és utólag veszem észre magam.. ezt szeretném elkerülni. Nem tudom eldönteni, hogy alkesz vagy sem, egyik héten iszunk együtt a hétvégén az egyik nap és ő csütörtökön is elment pl a múltkor. Szóval nem renszeres de szerintem több mint ami "indokolt". Amikor ezt szóvá tettem neki azzal érvelt, hogy végre nem gimnazista és megteheti hogy ihat hétköznap is. Szerintem, illetve a jelekből ítélve ezt lassan meg fogja unni mert már nem lesz kiváltság. Gondolom az újdonság miatt élvezi picit.

2015. szept. 24. 09:13
 7/15 anonim ***** válasza:
Menj te is bulizni, legalabb megismered mind a 3 lyuksogorod :) Isztok egy kicsit es kidumaljatok a csajt :)
2015. szept. 24. 10:08
 8/15 anonim ***** válasza:
Abból amit leírtál róla nem tűnik komolynak a barátnőd.Abban igaza lehet,hogy ezen te nem fogsz tudni változtatni és nem kell hogy veszekedj vele vagy eröltess rá olyan dolgokat ami neki nem megy.Természetesen neked van igazad és jól látod a helyzetet,ezt más se tűrné.Viszont annyit tehetsz,hogy szépen tovább állsz és beismered nem illetek egymáshoz.Keress magadnak egy nyugisabb csajt :)
2015. szept. 24. 10:08
 9/15 anonim ***** válasza:
7es válaszoló AAAaaaaaa dejóvagy :D
2015. szept. 24. 10:10
 10/15 A kérdező kommentje:
lehet igazatok van és tovább kéne állnom. Egyébként #7 nem dugták meg velem feküdt le először. :) Azért mókás komment volt. Tovább állni viszont nem olyan könnyű ha csak nem szexuális értelemről van szó :D
2015. szept. 24. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!