Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Rohamosan elkezdett hiányozni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rohamosan elkezdett hiányozni az exem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az exemmel már több mint 1 éve mondhatjuk inkább, hogy 2 éve szakítottunk. Ideáig csak pár napos fellángolások voltak iránta de hamar elmúltak viszont ma órákon keresztül olvasgattam a 2 éves beszélgetéseinket és olyan emlékek jöttek elő, hogy nem tudtam, hogy most szomorú legyek vagy boldog? Mit tegyek? Hogyan tudnám ezt az érzést eltüntetni ugyanis az, hogy Ő meg Én az már soha.
2015. szept. 23. 20:36
 1/2 anonim ***** válasza:
Keress új csajt-pasit
2015. szept. 23. 20:39
 2/2 A kérdező kommentje:

Elfelejtettem írni, hogy 17/F

Az exem után volt még egy 1 éves kapcsolatom de abban is csak az elsőt kerestem és rengetegszer gondoltam rá.

Az az érv, hogy keressek új csajt ugrott. Valahogy mindenkiben őt keresem de nem találom..

2015. szept. 23. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!