Hátközépig érő, hullámos hajam hirtelen rohamosan elkezdett hullani. Mitől lehet?
Csak 2 havonta festem, mint rendesen. A stressz az mindig is volt, most nem lett több, mint szokott lenni.
Ilyenkor nyáron megsülök és általában összegumizom a fejem tetején egy erős gumival, ettől lehet? De ha kiengedem, meghalok a hőségtől... Viszont nem szeretnék "megszabadulni" a hajamtól, nagyon szeretem, hogy ilyen hosszú és sok van belőle...
Tényleg nagyon elkezdett hullani, kb. 2 hét alatt a fele kihullott...félek, hogy mi lesz, kihullik a másik fele is? :O
23/L
Rossz fog...hát nem is tudom, fájni nem fáj egyik sem, de majd jobb lesz, ha megnézi a doki, jó is, hogy eszembe juttattad!
A mandulámat pár éve kivették, az nem lehet. Más bajom nincs, azt hiszem. Az étkezésem is rendben van.
Igen, sokszor egy még tünetet nem okozó rossz fog is okozhatja. Ezért küldik az embert góckutatás miatt fogorvoshoz, nőgyógyászhoz és fül-orr-gégészhez.
Szívesen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!