Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan próbáljak rá csak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan próbáljak rá csak barátként tekinteni?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki iránt érzek valamit(elmondtam neki) ő viszont csak barátságot szeretne, hogyan próbáljam meg túltenni magam rajta, és tényleg ne érezzek semmit, csak szeressem mint barátot? Aki járt már hasonló cipőben az mit csinált?

2015. szept. 20. 19:23
 1/6 anonim ***** válasza:
F.R.I.E.N.D.Z.O.N.E.
2015. szept. 20. 19:28
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igen tudom, hogy ez az..:D
2015. szept. 20. 19:29
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem már késő. Bejöhet neked,találkozgattok mint barát,és kész.

De attól ismerkednek kéne más lányokkal.

Velem is volt ilyen. Mondjuk mi jártunk 3 hónapig,majd maradtunk a barátságnál. A mai napig jól kijövünk,maximális a bizalom,mindent megbeszélünk egymással. Most mindkettőnknek van párkapcsolata.

Ennyi.

18F

2015. szept. 20. 19:33
 4/6 A kérdező kommentje:
tudom, hogy nem lehet már köztünk semmi, csak minél hamarabb túl szeretném tenni magam rajta, és tényleg ne érezzek semmi olyat..
2015. szept. 20. 19:51
 5/6 anonim ***** válasza:
El lehet fogadni egy idő után...meg természetesen ha ismerkedsz más lányokkal
2015. szept. 20. 21:37
 6/6 Bögyös Dávid válasza:

Figyelj, még nincs veszve a szitu. Na jó, lassan 10 év után a kérdezőnek már lehet. De ne add fel. Nyomuljál! De persze ne agybaszóan, hanem a színfalak mögött csempészd be magad a lány szívébe. Próbálkozz, próbálkozz, próbálkozz! Teremtsd meg a szerelmet közétek, ha az a lány szempontjából nincs meg. Olyan helyzeteket alkoss, amik után a lány joggal fog rád többet tekinteni, mint barátság. Mindig megfordulhatnak az érzések. Én is így csináltam, bár én az elejétől fogva lépcsőzetesen építettem ki a szimpátiát, és pár hét után nekem, majd pár hónap után meg már a környezetének is kezdte bevallani a valóságot: belém szeretett. Összezavarodott, fogalma sincs, hogy szeretett belém, csak megtörtént, és szeret. Fogalma sincs, hogy mindent én terveltem ki, hogy hogyan szerzem meg a szívét.

A SZÍV MINDIG OTT VAN, CSAK MEG KELL TUDNI SZEREZNI!!!

Ha nem jön be, az meg szívás. El kell fogadni, ha nehéz is.

Csinálj cuki dolgokat. Most komolyan! Ha nem tudod, derítsd ki, mitől dobja el magát teljesen! Vannak, amiktől a lányok egyszerüen megőrülnek. Nem tudnak ellenálni neki. Én ilyeneket használtam fel. Egyre egyértelműbb bókokkal fordultam hozzá, elejétől fogva szimpatikus voltam neki, egyszerüen magától egyre jobban bízott bennem, egyre jobban megtetszettem neki, és mivel mindent fokozatosan növeltem és lassan haladtam, egyszer csak észrevette, hogy megmagyarázhatatlan dolgokat érez irántam, olyanokat, amellyeket mással sosem. A három éves kapcsolatával is szakított, hiszen rájött, őt sosem tudná úgy szeretni, mint engem. Egyszerűen észrevehetetlenül hatoltam a legmélyebbre a szívében, amennyire csak lehetett. És mivel így hirtelen történtek érzései fellobbanása, elsősorban magát meg az egész szituációt furcsálta, hogy ilyen könnyen beleszeretett így valakibe, amilyen érzést még sosem érzett senki iránt, és emellett nem hitt semmit előszőr el, nem gondolt volna semmit, azt sem, hogy én is ilyen hamar belészerettem, nem hitt egyáltalán magában, hogy felkeltette az érdeklődésemet, csak amikor minden ilyesmire igent mondtam. Na ilyenkor volt aztán az önfelett boldogság. Ennyi volt az egész. Hajrá mindenkinek mégegyszer: a szíve mindenkinek ott van, találjátok, és kapjátok is el! Nem szeretnék túl sok mindent elárulni, ez is talán már túl sok személyes infó, mert természetesen anonimak akarunk maradni, hiába asszem megjelenik a nevem, de lehet névrokonom, szóval egy név még nem biztosít semmit. Remélem az elárult részletek sem. Szívesen a bíztatást, sose adjátok fel.

Amúgy: ha úgy fordulsz hozzá sokáig, hogy ő több mint barát, ezt tettekkel is fokozod szépen lassan, egyszerüen ő is elkezd irántad érezni, elején ő sem vallja be magának, viszont minél jobban akar fent maradni a felszínen, annál jobban beléd esik! <3

jan. 19. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!