Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most még egy jel? (a "szia Kicsi") Vagy mindent félre értek vele kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki nagyon tetszik. sokat nézem és ő is engem. Gyakran azt veszem észre, hogy követ a tekintetével meg elmosolyodott amikor rá néztem. (amúgy velem tök jó fej a barátnőmmel meg egy bunkó.. :D) Ma meg amikor állunk az ajtónál és megy be olyat szól elvileg nekem (mármint a szemembe nézett meg hát ugye felém), hogy: "szia Kicsi"... ez most mit jelent?? )Amúgy még csak pár mondatot beszéltünk) 14L (ő 14f)2015. szept. 16. 21:24
1/12 anonim válasza:
Ez aranyos. Beszelgess vele, es kiderul. En szurkolok.
2/12 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2015. szept. 16. 21:28
5/12 A kérdező kommentje:
Tapló? Mi?? :D
köszönöm:) , ezen vagyok. :)
2015. szept. 17. 20:57
6/12 anonim válasza:
Ja nincs romantikusabb, mint amikor a srác bunkó a barátnőddel. Szerintem ez intő jel, és én ott hagynám faképnél az illetőt, de ha neked így is jó.:) Egyébként valószínű, hogy bejössz neki, próbálj meg vele beszélgetni, hátha összejön.:)
7/12 A kérdező kommentje:
Nem úgy akartam fogalmazni, hogy egy nagy köcsög volt csak úgy nem volt kedves vele mint pl velem.. :D meghát ezmár belső infó de a barátnő nem olyan barátnő.. nehogy azt hidd, hogy olyan szoros kapcsolatom lenne vele :D (nem várom, hogy mekkora köcsög vagyok, hogy ilyet mondok meg stb.. :D-ezt majd én eldöntöm :D) egyébként köszönöm a segítséget mindenkinek:)
2015. szept. 19. 11:02
8/12 anonim válasza:
Vigyazz, ilyen fiatalon a fiuk altalaban probaljak mas lanyok figyelmet ugy felkelteni hogy bunkoznak, massal feltekennye akarjak tenni. Nem bantasbol, de nehogy a baratnod tetsszen neki, ne bizd el magad:)
9/12 A kérdező kommentje:
kedves utolsó! igazad lehet csak akkor azt nem értem,hogy:
1: miért engem néz állandóan és miért nem a barátnőmet.. és miért velem mosolyog össze és miért nem vele... ja és miért az én nevem kérdezte meg és nem a barátnőmét? :D
2: akkor azt mondod az ilyen korban lévő fiúk bunkók azokkal akik tetszenek nekik? Akkkor viszont neki a suli összes lánya tetszik csak én nem.. mert alap állapoton nem egy kedves személyiség csak velem (az osztálytársain kívül :D)
2015. szept. 30. 07:04
10/12 anonim válasza:
Nem mondtam hogy biztosan mas tetszik neki, csak sokszor szoktak ezt csinalni, hogy piszkaljak aki bejon nekik de ha veled kedves akkor sok sikert!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!