Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hódítsam meg?
Figyelt kérdés
Új osztályba kerültem idén. Van egy fiú aki nagyon tetszik de szerintem csak barátok vagyunk és nem tudom szeretne-e többet. Hogy hódítsam meg? Hogy derítsem ki tetszem-e neki?2015. szept. 16. 19:35
2/4 anonim válasza:
Egyszerűen mondd meg neki, hogy tetszik neked!:)
3/4 anonim válasza:
Hódítsad? Nehogy már a lány hódítsa meg a fiút:D A kezét is te akarod megkérni?
4/4 anonim válasza:
#3 szexista.. egy lány is simán képes az ujjai köré csavarni valakit, sőt, ha nagyon akarja a tenyeréből eteti az illetőt..
Add önmagadat, beszélj vele sokat. Nyíltan mindig a szemébe nézz, mosolyogj. Ha van nála esélyed akkor ennyinek elég kell hogy legyen (persze az alapvető dolgokat nem írtam le, hogy legyél ápolt stb.). Sok szerencsét!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!