Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan hódítsam meg?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hódítsam meg?

Figyelt kérdés
12 éves vagyok és tetszik egy lány(velem egyidős) nagyon sokat szoktunk beszélgetni és szokott olyanokat kérdezni hogy van e barátnőm.. aztán én megkérdeztem hogy tetszike neki valaki és azt mondta hogy igen de nem én.. aztán még kérdezte hogy nekem ki tetszik a legjobban meg ilyeneket.

2015. szept. 6. 08:59
 1/7 anonim válasza:
Neki te vagy a legjobb barátja ? Mármint, hogy magánéletét is elmondja ?
2015. szept. 6. 09:29
 2/7 A kérdező kommentje:
Igeen... mindent tudok rola
2015. szept. 6. 09:33
 3/7 anonim válasza:

En is voltam ilyen helyzetben es az egyik haverom is ugyanazzal a lannyal... en is akarva akaratlan beleszerettem. Nagyon jol nez ki,jo humora van, stb. Na mikor kitudodott hogy szeretem "elhidegultunk" egymastol.. most az osztalytarsam van eppolyan helyzetben mint en voltam .. de o titkolja, talan jol is teszi. A lany bulizos tipus es csak a nagyobb fiuk erdeklik.

En elmondtam a tapasztalatomat szerintem ez fugg a lanytol is. Marmint hogyan kezelne.

Meselj a lany tuajdonsagairol is. :)

2015. szept. 6. 09:46
 4/7 anonim válasza:
Tulajdonsag* Kicsit ossze-vissza irtam remelem megertetted :)
2015. szept. 6. 09:47
 5/7 A kérdező kommentje:
Hát ő elég szelíd és nagyon jó humora van meg cuki naygonmegbízható és jószívű
2015. szept. 6. 14:25
 6/7 anonim ***** válasza:
12 évesen vidd el fagyizni ne meghódítsd ember
2015. szept. 6. 16:31
 7/7 A kérdező kommentje:
okees
2015. szept. 6. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!