Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Segítsenétek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Segítsenétek?

Figyelt kérdés
Tetszik egy lány ismerem 4 éve és szeretném megmondani neki. Csak 2 baj van 1.kicsit duci vagyok(de nem az a hűtőkifosztó fajta) sportolok is de nem megy le belőle semmi 2.nincsen mikor megmondjam neki ha elhívom valahova nem akar jönni. Meg még az is a baj hogy szégyenlős vagyok. Próbálok vele szemezni de nagyon nehéz mivel nem tudok 2-3 másodpercnél tovább a szemébe nézni. Majdnem mögöttem űl és így elég nehéz szemezni vele. De mikor hátra fordulok akkor van hogy engem néz és mikor rájön arra hogy tudom hogy néz elkapja a tekintetét. Segítsetek kérlelk. Mind ketten 15 évesek vagyunk és ha lehet szeretnék értelmes válaszokat
2015. szept. 16. 14:11
 1/10 anonim ***** válasza:

Szerintem irj neki levelet amiben leirod,hogy szeretnel vele beszelni suli utan es kesz. Iskola utan meg megmondod neki,hogy milyen regota tetszik neked es,hogy szeretned jobban megismerni.

18/L

2015. szept. 16. 14:19
 2/10 A kérdező kommentje:
És hol írjak neki levelet?
2015. szept. 16. 14:36
 3/10 anonim ***** válasza:
Akárhol írhatsz..az nem lényeges :D Tedd a padjába..tolltartójába vagy ahova neked tetszik :P
2015. szept. 16. 14:40
 4/10 A kérdező kommentje:
Csak az a baj hogy általában mindig van valaki az osztályban és azt nem szeretném ha más megtudná
2015. szept. 16. 14:43
 5/10 anonim ***** válasza:

Elsetalsz a padja mellett ea a tolltartojaba ejted vagy tesinel a taskajaba teszed.

18/L

2015. szept. 16. 14:47
 6/10 anonim ***** válasza:
Figyi ha kosarat kapsz szurkolok hogy ne akkor ugy is elmeséli masnak... De irj ra interneten hogy majd szeretnel vele beszelni vagy csak felszoba mond oda neki hogy ma beszelnunk kell.
2015. szept. 16. 14:49
 7/10 A kérdező kommentje:
Tudnátok mondani valamit hogy mit mondjak neki mert ő az első lány aki tetszik és félek hogy ő nem ugyanúgy tekint rám mint én rá
2015. szept. 16. 21:16
 8/10 anonim ***** válasza:
Régen énis ebben a szituációban voltam(kis eltéréssel)...egy napig gyűjtöttem a bátorságot és másnap amikor hazakísértem szembe állt velem és akkor éreztem,hogy oké..most mindent bele és mondtam neki,hogy Van valami el akarok mondani neked..Egy idelye többet érzek irántad mint barátság..először mindkettőtöknek fura lesz de aztán vagy aztmondja,hogy próbáljuk meg/énis vagy Nem-et mond..de akkor sem dől össze a világ,az élet megy tovább és jön másik :) Nekem nem-et mondott mert volt barátja..Hajrá és majd írd le mire jutottál :)
2015. szept. 16. 21:32
 9/10 A kérdező kommentje:
És érezni fogom melyik a legmegfelelőbb alkalom erre
2015. szept. 16. 22:03
 10/10 anonim ***** válasza:
Persze :)
2015. szept. 16. 22:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!