Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jatszik vagy tenyleg akar valamit?
Van egy lany akivel beszelgetek , megtudta h bejon nekem, aztan kimagyaraztam h mar nem, lenyegtelen.:D
Egesz nap beszelunk ha fentvan, en keresem ot vagy o keres engem, reggelente ir h joreggelt, h aludtam,megkerdezi milyen napom volt, van h felhiv h nemtud fentlenni de a megbeszelt program jo neki, ha kintvagyunk tarsasaggal eleg sokat nez, viszont aztmondja h neki nem kell senki sem, ha felhivom telefonon hallani anhangjan h orul, meseltem egy masik lanyrol neki aki csak fellangolas volt, erre megkerdezte h o is az volt- e, s ha nem akkor mi?.. Adtam neki egy pulcsit mert fazott, azt elvitte magaval a koleszba..
Most hirtelen ennyit tudok irni, szerintetek bejovok neki, vagy csak jatszadozik velem?
Miert nem irsz ekezetet annyira sietos a dolgod?
Szerintem simán nem tudja barátnak akar vagy kapcsolatot szeretne-e.
Hat az annyira aranyos. Nekem is ilyen fiu kene. Olyan aranyos tortenet tenyleg. Lehet akar o valamit csak maganak se meri bevallani. De en nagyon szurkolok.
(Bocsi az ekezetekert).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!