Most mit akar tőlem? Játszik velem?
Figyelt kérdés
Első nagy szerelmem semmi érdeklődést nem mutatott ki irántam, mikor meg akartam hódítani a szívét, ezért elmondtam neki, hogy mi lett volna a célom (szerelmi kapcsolat) és nem jött össze így tovább léptem.
Mostanában viszont állandóan piszkál, keres és nemrég közölte, hogy szeptember első vagy második hetében egy találkozóban is benne lenne, azaz ráérne és jó lenne elmennie otthonról (eddig hallani se akart róla).
2014. aug. 29. 20:54
1/5 anonim válasza:
Nem tudom. Nem látok bele az agyába.
2/5 A kérdező kommentje:
És ha elhívom mi a biztosíték, hogy nem csak szórakozásból teszi? Mert így nem tudom őt elfelejteni és nem segít nekem, inkább csak gátol, viszont amíg van remény nem akarok kikezdeni másik lánnyal.
2014. aug. 29. 20:58
3/5 anonim válasza:
Beszéld meg vele!!
Nemtudok mit mondani:(
4/5 anonim válasza:
Lehet, hogy rájött, hogy mégiscsak esélyt kellett volna adnia neked, mert pl. jó esetben tanult a kudarcaiból. Vagy szimplán rád fanyalodott, mert mondjuk senki sem áll vele szóba. De az is lehet, hogy csak lelki szemetesnek akar téged használni. Ezerféle ok állhat a háttérben, én annyira nem bíznék meg benne, nálam is volt olyan, amikor egy csaj le se tojt, utána amikor megnyíltam neki, akkor meg úgy éreztem, hogy többet akar tőlem, ő volt rajta azon, hogy találkozzunk, meg hogy utána is még találkozhatunk, aztán meg eltűnt, gondolom, a barátja befenyítette, vagy nem tudom. Mindenesetre azt tudom neked tanácsolni, hogy légy óvatos, ne éld bele magad, de mindenféleképpen igyekezz rábírni, hogy valljon színt. Ha nem akar, húzódozik, vagy úgy érzed, hogy valami miatt nem tiszta az ügy, akkor közöld vele, hogy viszlát.
5/5 anonim válasza:
Barátként tekint rád. Ne találkozz vele. (Ezt nem viccből mondom.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!