Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik egy fiú! Szerintetek én is tetszem neki?
ha figyel téged, szerintem tetszel neki. nem tudsz odamenni hozzá? próbálj valamiért odamenni hozzá és beszélgetni vele. szerintem félénk és nem mer kezdeményezni. volt egy ismerősöm, aki fiú és állandóan bámulták egymást a villamoson egy lánnyal, de nem mert a fiú odamenni hozzá. a mai napig bánja. szóval létezik, igen, a fiúk is tudnak félénkek lenni. találj ki valamit, amivel odamégy és beszélgetsz vele.
sok sikert!
ja. ilyen nekem is volt. én is féltem, hogy észreveszi, hogy figyelem, és észre is vette, aztán direkt sose néztem rá. de én sem tudtam sehogy odamenni hozzá, mondjuk én annyira félénk voltam, hogy eszembe sem jutott. aztán meg szépen elmúlt.
szerintem ha idegesítené hogy nézed őt, akkor mérgesen nézne rád, amikor találkozik a szemetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!