Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Hogyan mondjam el?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Avanti ragazzi kérdése:

Mit tegyek? Hogyan mondjam el?

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel sokszor hülyéskedek és többet érzek iránta mint egyszerü barátra
2015. szept. 11. 15:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Akkor most mégegyszer értelmesen írd le,hogy mi a helyzet!
2015. szept. 11. 15:20
 2/4 A kérdező kommentje:
Van egy lány barátom aki iránt többet érzek a barátságnál
2015. szept. 11. 15:27
 3/4 anonim ***** válasza:

Ugyan ez volt a helyzet velem is, amikor ketten voltunk és lelkiztünk elmondtam neki... Azt mondta hogy ő nem érez irántam semmit. Összetörtem, de egy-két hét után folytatódott a kapcsolat úgy hogy mintha semmi nem történt volna. Tanulság: Mondd el neki mit érzel, nem veszthetsz semmit. Ha nem érez irántad semmit nem fog utánad úgy nézni hogy jesszus mekkora looser, és hogy csak össze akar jönni velem. Viszont ha nem mondod el neki minél hamarabb csak ő fog járni az eszedbe és annál rosszabb lesz ha visszautasít, viszont ha nem akkor meg azt fogod kérdezni: Eddig ezt miért nem tudtam megtenni? + itt egy idézet: "If you love somebody

Better tell them while they’re here ’cause

They just may run away from you" - Imagine Dragons (Ha szeretsz valakit jobb ha elmondod neki amíg még itt van mert mert csak el fog futni tőled)

2015. szept. 11. 19:13
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Megpróbálom...
2015. szept. 12. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!