Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Hogyan mondjam el?
Ugyan ez volt a helyzet velem is, amikor ketten voltunk és lelkiztünk elmondtam neki... Azt mondta hogy ő nem érez irántam semmit. Összetörtem, de egy-két hét után folytatódott a kapcsolat úgy hogy mintha semmi nem történt volna. Tanulság: Mondd el neki mit érzel, nem veszthetsz semmit. Ha nem érez irántad semmit nem fog utánad úgy nézni hogy jesszus mekkora looser, és hogy csak össze akar jönni velem. Viszont ha nem mondod el neki minél hamarabb csak ő fog járni az eszedbe és annál rosszabb lesz ha visszautasít, viszont ha nem akkor meg azt fogod kérdezni: Eddig ezt miért nem tudtam megtenni? + itt egy idézet: "If you love somebody
Better tell them while they’re here ’cause
They just may run away from you" - Imagine Dragons (Ha szeretsz valakit jobb ha elmondod neki amíg még itt van mert mert csak el fog futni tőled)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!